2777
2789
عنوان

همسرم آدم زرنگ‌و دقیقی هست ‌ولی خب

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 18 پست
من تاوان بیعقلی باید خودم پس بدم بچه هام اینجا جاشون خوبهازدواجم از ریشه اشتباه بود در عین حال تا قب ...

چی بگم والا 

امیدوارم اوضاع بهتر شه 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

مرده شور این مردارو ببره که هیچ کدوم از رفتاراشون اعتدال نداره

همسر من کاملا برعکس همسر شماست

هیچ کدوم از تصمیم هاش با فکر و آینده نگری نیست

بی خیال و بی فکر سر سوزنی حسابگر نیست

اخلاقای دیگش خوبه ولی چه فایده این بی فکری گند زده به زندگیمون و همه چیمون رو به باد داده

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرده شور این مردارو ببره که هیچ کدوم از رفتاراشون اعتدال ندارههمسر من کاملا برعکس همسر شماستهیچ کدوم ...

از اون ور بوم افتاده

ولی مال منم اصن عین احمقا چپ میره راست میره میگه چرا دوتا بچه آوردیم خب بابا تو‌ندار نیستی اینقدر میترسی

از اون ور بوم افتادهولی مال منم اصن عین احمقا چپ میره راست میره میگه چرا دوتا بچه آوردیم خب بابا تو‌ ...

زندگی با هردوشون سخته

من چندوقته خیلی جدی دارم به جدایی فکر می کنم

می دونم که شدنی نیست ولی کاش میشد

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃