2777
2789

همسرم تحصیلات بالا داره آدمیه برا هر انتخاب حیلی وقت میزاره سعی میکنه عاقلانه زندگی کنه خیلییی از نظر مالی اینده نگره ولی خسیسم هست واجبات زندگی رو‌خوبشو‌میگیره ولی نه اهل تفریح هس نه مهمونی نه امروزبودن نه کادو.  خیلی هم سر مسائل مالی عصبی میشه . حتی کتک میزنه. از بیرون کسی ببینه ابداااا باورش نمیشه حالا من خودم شاغلم ولی هر وقت میرم خرید خوشش نمیاد بدرفتاری میکنه ولی واسه بچه هاش خیلی دلسوز .‌مهربونه هر چند برای من خیلی خسیسه و من فهمیدم یک جو منو‌نمیخاد چون بارها برا اندک‌چیزی که دور ریخته شده بدترین فحش‌ها رو بهم داده یا منو‌کتک زده. در حالیکه من خودم شاغلم و‌کمک خرجم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو که دستتت تو جیب خودته به چه امیدی تو زندگی این مرد هستی 

شدی کتک خور فحش بخور این ادم 😐😐😐😐😐😏🥺🥺

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

هر رفتاری که از اعتدال خارج بشه یک معضل بزرگ هست 

میخواد خساست باشه ،تعصب باشه و... موارد دیگه 

در زمان آرامش باهاشون صحبت کنید که جایگاه زن در زندگیشون  چطوری تعریف شده 

هدف از زندگی چی هست 

جمع کردن مادیات برای چه مصارفی هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نرفتم ولی این مرد به درد زندگی نمیخوره منم با دو تا بچه ادامه میدم واسه بچه ها خوبه

بجو واسه گور جمع میکنی

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
[QUOTE=402948508]تو که دستتت تو جیب خودته به چه امیدی تو زندگی این مرد هستی شدی کتک خور فحش بخور ای ...

داشته باشی 

خوب پس کتک بخور فحش بشنو به خاطر اینکه ۲تا بچه داری 

پس خودت چی

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

داشته باشی خوب پس کتک بخور فحش بشنو به خاطر اینکه ۲تا بچه داری پس خودت چی

من تاوان بیعقلی باید خودم پس بدم بچه هام اینجا جاشون خوبه

ازدواجم از ریشه اشتباه بود در عین حال تا قبل بچه اول شرایط حیلی بهتر بود اصن وحشی بازی درنیاورده بود ولی بعد تمام پرده های شخصیتی کنار زد چنان وحشی بازی در میاره که نگو