2777
2789

کجا دقیقا؟ ما الان از کجا بدونیم شما کجایید؟

تهران که فردا بازه 

اونم بخاطر آلودگی بود نه انفلانزا

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

بستگی به شهرتون دهره ولی درکل حالا حالا تعطیلی هست اینم مثل کرونا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسمش آنفولانزا س. ولی باور کنید همون کروناستچون ملت واکسن زدن. فقط مرگ میر کمتره. وگرنه بیمارستان ...

کروناس دیگه دیشب رفتم سرم بزنم جا نبود اصلاا

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

دقیقا. مطمنم تا دو هفته طول بکشه. سرم کم میادهمین الان بعضی درمانگاه ها. سرم ندارن. میفرستن بیرون

من که تو یه هفته دوبار رفتم سرم زدم اگه هر نفر ۲ تا بزن که اره تموم و تو خونه ما منو داداشمو مامانم گرفتیم مامانم چون کارش جوریه که سر کله میزنه با ادما اورد وگرنه من الان شاید ۳ هفته باشه بجز دکتر جای نرفتم که اونم بعد انفلولانزا بود