2777
2789
عنوان

اینایی که میان مینویسن

149 بازدید | 18 پست

چطوری ازدواج سنتی میکنید با ادمی که نمیشناسید و عشق وجود نداره 

آدم خندش میگره از فکرای بچه گانه 

حالا مثلا تو عزیزی که چند ساله با رلت دوستی چی از اخلاقش میدونی مطمئنی اونم عاشقته 

والا دووم ازدواج عاشقانه هم دیدیم دیدیم طرف بعد ۵ سال یهویی ول میکنه میره دیدیم طرف چجوری تو دوران دوستی چه دروغایی گفته 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرف یه جور قربون صدقه میره ادای عاشقارو در میاره یا یهو ول میکنه میره یا اون روی عاشقشو اون ور ازدواج نشون میده

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

هر دو شیوه ازدواج احتیاج به سپری کردن دوران آشنایی و معرفی خانواده ها به هم داره 

نمیشه گفت کدام بهتر و مورد تأییدتر هست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

ازش همه چی میدونستم 😬

مطمئن بودم عاشقمه 😬

دو سال دیگه چهارمین دوره ی پنج ساله ی باهم بودنمونو جشن میگیرم 😬😬

مثال نقض حکمتم 🍃❤️🍃❤️

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دیگه چه سنتی چه صنعتی چه  دوستی 

متاسفانه خوشبخت خیلی کمه خیلی . خیانت هم زیاد . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

هستن سنتیاایی که وسط راه. راهشون جدا شد... 

هستن دوستیایی که راهشون ابدی بوده و هست... 

پس شانس و گاهی دخالت خیلیا.. باعث بهم خوردن زندگیا میشه... 

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

یه چیزی رو خیلیی خوب میدونم ادما تو دوستی خود واقعیشونو نشون نمیدن

تا باهاشون نری زیر یه سقف هیچیشون مشخص نیست

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

ازدواج سنتی آگاهانه از همه چیز بهتره. 

رابطه عاطفی قبل از ازدواج این آسیب را داره که عیوب طرف را نمیبینی یا به راحتی توجیه میکنی. عیوبی که بعد از ازدواج و کم شدن تب عشق نمیتونی نادیده بگیری