2777
2789
عنوان

خانمای باهوش بیایین

30 بازدید | 3 پست

دوستم و رلش حدود ی سال هست کات کردن ولی همش این چن وقت ب حالت دعوای ی چت میکردن باز همو بلاک ، و الان هردو انبلاک کردن و... تا چن هفته پیش دوستم گیر داد بیا بهش پیام بده بگو مردم ببینم چیه واکنشش اون اول باورش شد و گفت الان چرا ب من میگی و... و گفت عکس سنگ قبرشو بفرس تا باور کنم گفت باشه عکس قبر فیک دراورد واگهی ترحیم فیک و..😂 که بهش گفتم میفهمه و فرستام و فهمید و فقط نوشت خدارحمت کنه ، چند روز بعد بهم پیام میدن به دختره میگه ن خودت ن دوستت دیگه به من پیام نمیدین و اون ادم سابق نیستم برو با کسی که لیاقتتو داره ، دیگه مزاحم من نمیشی انقدررر پروهه این پسر و... ک ی جنگ دیگه میکنن همو بلاک میکنن بعد ۱۰ دقیقه هردو انبلاک کردن ، دوستمم دوستش داره ول کن نیست اومده میگه همهچیزشو پاک گردم میخام جز ی شماره ک خطشم دوستم عوص کرده و پسره نداره میخاد زنگ بزنه بهش با ی بهونه ای حالا حرف بزنه میگه قطع کنم بعد چن بوق یا زنگ برنه و... کلا دنبال ی بهونست ک زنگ بزنه ، نظر شما چیه الان چیکار کنه من میگم نکن حداقل پیام بدهه میگه ن راه حل بده جز پیام نطر شما چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB