2777
2789
عنوان

کشتی که برا فرهنگیان میخواهید میشه مثل یه خواهر راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 27 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آها ممنونمپس کنکور اردیبهشت چی؟بعد ببخشید طبق چه چیزی انتخاب میکنن که مثلا دبیر شی یا آموزگار و..؟

بعد از اینکه اسمت در اومد که فرهنگیان قبول شدی یه دفترچه انتخاب رشته بهت میدن که باید شهرهای بومی رو انتخاب کنی و بر اساس سهمیه میگه اون شهر چند نفر دبیر، توی چه رشته هایی میخواد،. بر اساس اون دفترچه انتحاب رشته میکنی 

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
ببخشید عزیزم شما کنکور فرهنگیان شرکت کردید؟اگه امکانش باشه یکم راهنماییم کنید ممنون میشم

دخترم شرکت کرده الان دانشجو هست من خیلی همراهش بودم یه کانال توی ایتا هست فقط در مورد کنکور راهنمایی میکنه خیلی خوبه ببینم میتونم لینکش رو برات بفرستم

بعد از اینکه اسمت در اومد که فرهنگیان قبول شدی یه دفترچه انتخاب رشته بهت میدن که باید شهرهای بومی رو ...

آها ممنونم

ببخشید خیلی میپرسم عزیزم هیچی نمی‌دونم راجع به این مسئله گیج شدم کاملا

کنکور سراسری ملاکه یا فقط کنکور فرهنگیان(اردیبهشت ماه)و نهایی؟

دخترم شرکت کرده الان دانشجو هست من خیلی همراهش بودم یه کانال توی ایتا هست فقط در مورد کنکور راهنمایی ...

اهااا چه خوبب موفق باشه ان شاالله 

ببخشید چند ماه خوند برا فرهنگیان؟همون جزوه و..منظورمه

اگه بفرستی برام خیلی ممنونت میشم قربونت

آها ممنونمببخشید خیلی میپرسم عزیزم هیچی نمی‌دونم راجع به این مسئله گیج شدم کاملاکنکور سراسری ملاکه ی ...

امسال دوتا کنکور رو جدا کردن پارسال همزمان توی یه روز کنکور میدادن دوتا دفترچه میدادن که هردوتاش تاثیر داشت و ترازت رو مشخص میکرد