kiyannn مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 2250 عنوان کیا بچه ی شیر خشکی داشتن 273 بازدید | 48 پست شبا چجوری بیدار میشدین شیشه میشستین خیلی سخته من انقد خستم وقتی میخابم دیگه بیدار نمیشم بچمم برای شیر بیدار نمیشه گاهی که بیدار میشم حدود ۱ ساعت طول میکشه شیر دادن و شستن شیشه خیلی سخته 1404/09/11 | 18:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازگل۱۳۹۰ عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 7439 من سه تا داشتم و اکثر اوقات نیازی نبود بشورم سه تا رو آب می کردم میذاشتمش کنارم
مامانآنیاخانوم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 824 من ی کاسه گذاشته بودم کنار فلاسک و شیشه از فلاسک آب جوش میریختم تو شیشه تکون میدادم میریختم تو کاسه شیر قبلی پاک میشد اما بازم هشیار و بد خواب میشدم لایک نکن لایک نکن لایک نکن
مامانآنیاخانوم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 824 کلا تا ۳ ساله نشه راهی برای آسایش وجود نداره لایک نکن لایک نکن لایک نکن
kiyannn مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 2250 من سه تا داشتم و اکثر اوقات نیازی نبود بشورم سه تا رو آب می کردم میذاشتمش کنارم شیشه پسرم دکتر براون هس شیشه های معمولی هوا میگیره و شیر خوردنش خیلی طولانی میشه
نازگل۱۳۹۰ عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 7439 شیشه پسرم دکتر براون هس شیشه های معمولی هوا میگیره و شیر خوردنش خیلی طولانی میشه نه من یادم نیست مارکشون یادمه مشکلی نداشت
kiyannn مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 2250 من ی کاسه گذاشته بودم کنار فلاسک و شیشه از فلاسک آب جوش میریختم تو شیشه تکون میدادم میریختم تو کاسه ... شیشه پسرم دکتر براون هس از اونا که توش لوله سبز داره بعد هر شیر دادن باید برم اونو بشورمخیلی سخته سرشیشه و دوتیکه داخلش و شیشه خیلی هم با وسواس میشورم اذیت میشمشیشه اونت هم داره بی بی لند هم داره اما اونا هوا میگیره استفاده نمیکنم
kiyannn مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 2250 نه من یادم نیست مارکشون یادمه مشکلی نداشت اکه دقت کرده باشی وقتی هوا میگیره انگاری قل قل میکنه توشراستی نی نی شما از نظر قد وزن یا سیستم ایمنی واستخون بندی چجوریه ؟من خیلی عذاب وجدان دارم نگرانم بچم ضعیف باشه
نوروبین عضویت: 1400/09/03 تعداد پست: 3964 شیشه پسرم دکتر براون هس شیشه های معمولی هوا میگیره و شیر خوردنش خیلی طولانی میشه من ۴ تا شیشه داشتم آب هم تو فلاسک ...مگه میشه هر دقیقه بیدار بشی شیشه بشوری چند تا شیشه بزار بالای سرت
kiyannn مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 2250 سریع بعد خوردن شیر بشور سخت نیست همین کارو میکنم اما سخته😂چون شیشه چند تیکه هس شستشو خیلی سخته مخصوصا شبا که خوابم میاد .
مامانآنیاخانوم عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 824 شیشه پسرم دکتر براون هس از اونا که توش لوله سبز داره بعد هر شیر دادن باید برم اونو بشورمخیلی سخته سر ... خب وسواس رو کنار بزارمیدونی چقد مونده تا بزرگ بشهحساسیتت رو کمتر کن لایک نکن لایک نکن لایک نکن
سمانبتمیلامیبن عضویت: 1403/11/13 تعداد پست: 3144 ب راحتی بلند میشدم سه تا شیشه شیر دااشت اگه همش کثیف بود پا میشدم میشستم درست میکردم میخورد