2777
2789

به زودی بدون نیاز به پدر مادر ، حکومت ها ، آدم های زیادی درست می کنند که هر طوری دلشون می خواد ازشون استفاده کنند 😢😢

الآنم درست کردند ، ولی غیر قانونیه.

یه سری آدم درست می کنند عین خودشون که اگه اون آدم اولیه ، مریض شد ، از اعضای بدن اون کپی ها استفاده کنند.

به سری ها رو برای جنگیدن درست می کنند .

یه سری ها رو برای بهره کشی در هر زمینه ای .

و چقدر ترسناک و دردناکه 😔

دنیا روز به روز ترسناک تر میشه .

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀

باز نیوردن ب چیزی 

الان تو یه تاپیک بچه ‌پنج ماهه تو شکم رو رفته کورتاژ کرده و کشته میگه چون بچه طلاق نمونه💔

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز نیوردن ب چیزی الان تو یه تاپیک بچه ‌پنج ماهه تو شکم رو رفته کورتاژ کرده و کشته میگه چون بچه طلاق ...

متوجه نشدم چی گفتی 

کلا از هرگونه تفکر آنتی ناتالیستی و چپ گرایانه نفرت دارم

هی بچه نیارین بچه نیارین

به اونا چه

خودمم بچه ندارم البته😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

کلا از هرگونه تفکر آنتی ناتالیستی و چپ گرایانه نفرت دارمهی بچه نیارین بچه نیارینبه اونا چهخودمم بچه ...

نه اینجا منظورم چیز دیگس

میگم حالا خوبه ماها دلمون میسوزه اینو میگیم .

ولی علم داره خودش انسان درست می کنه برای بهره کشی و در رنج قرار دادن . اون آدما واقعا گناه دارند .

اره ولی اون میدید شرایط نداره میتونست سقط کنه

همه که دست خودشون نبوده اومدن . تو هم بسوز و بساز