ماکارونی آبگوشت غذاهای تیلیتی هر دمنوش و کوفتی بگین خوردم فایده نداره
خسته شدم
چجوری میشه واقعا اینقدر شیر یه مادر کم باشه
تروخدا اگه راه و روشی بلدین بگین
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
چهارماه تمام هرکاری بگی کردم هرچیزی گفتن شیرافزاست خوردم شیرم زیاد نشد که نشد عطاش رو به اعصاب خوردی ...
منم خیلی اعصابم خرد میشه هر چی بگی خوردم فایده نداشت که نداشت
از زخمهای گذشتهتون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شدهاند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
بنبه بدنت رو تقویت کنیشیرت بیشتر میشه و بچه توی هر وعده سیر میشه.
دیگ هرروز دارم گوشت و آجیل و چیزای مقوی میخورم در کنارش شیر افزا و مکمل هم دکتر داده بهم
بیشتر از این چجوری بنیه بدنموتقویت کنم