2777
2789
عنوان

شما هم اینطوری ایید

82 بازدید | 8 پست

مثلا دوست داشته باشین از مشکلات خانواده شوهرتون بدونین؟

مثلا یه بحثی باشه شوهرتون بدونه بعد ازش بپرسین

شوهرتون جواب دروغ بده و بگه ن اینجوری نیست*درحالی که تو واقعيت رو بدونی**

شما چ واکنشی نشون میدین

شوهرم میدونست و از من مخفی کرد 

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی ناراحت میشم و به موقع ش به روش میارم ولی نه یه جوری که دعوا بشه با سیاست

الان من چطوری به شوهرم بگم؟؟؟

میخوام بهش بگم چرا اون روز نگفتی و دروغ گفتی داستان این بود اصلا هدفت چی بود از دروغ گفتنت

در حسرت بی بی چک مثبت🙂💔یعنی خدا کی میخاد گناهامو ببخشه؟ چون بنده خطا کارم داره اینجوری امتحانم میکنه؟

الان من چطوری به شوهرم بگم؟؟؟میخوام بهش بگم چرا اون روز نگفتی و دروغ گفتی داستان این بود اصلا هدفت چ ...

نه بابا به موقع ش که گفت مثلا من دروغگگو نیستم فلانم بهمانم با شوخی و خنده کار دستش میاد باید یه جوری بگی که دعوا نشه

اصلا دوست ندارم بدونم هیچوقتم نمیپرسم

پسس چرا من حس نامحرم بودن بهم دست میده

فکرمیکنم نسبت به من بی اعتمادن که نمیگن بهم

پسس چرا من حس نامحرم بودن بهم دست میدهفکرمیکنم نسبت به من بی اعتمادن که نمیگن بهم

شما دوست داری همه مسائل خانواده تو همسرت بدونه؟!

هروی لازم باشه بدونی میگن دیگه بیشتر تجسس نکن

شما دوست داری هر حرفی به همسرت میگی به خونواده ش بگه؟!

این یعنی محرم بودن

این حس محرم بودن بین دو نفره ولی دلیل نمیشه این دو نفر رازهای بقیه را به هم بازگو کنند

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️

الان من چطوری به شوهرم بگم؟؟؟میخوام بهش بگم چرا اون روز نگفتی و دروغ گفتی داستان این بود اصلا هدفت چ ...

عزیز دلم بخدا شرمندتم تو تاپیکت اومدم 

میشه چک کنی ببینی تاپیک قبلیم عکس نمونده باشه خواهش میکنم