2777
2789

دعوا میکنید حداقل ارامش اینارو حفظ کنید اما واقعا نمیشه شوهرم خیلی خنگ و کدن من همیشه تنها بودم احساس حامی بودن ندارم یاد کارا و رفتاراش میوفتم که حتی یک بارم ازم معذرت نخواست تا حداقل دلم باهاش صاف بشه بدی هاش رو دلم سنگینی میکنه 

خودتو درست کن میخواست قبل بچه فکری به این حال بکنی

چقدر واقعا با عقده جواب میدید ادم پشیمون میشه اینجا تاپیک بزنه شوهرم باید خودشو درست کنه یا منو بچه هامو ترک کنه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر واقعا با عقده جواب میدید ادم پشیمون میشه اینجا تاپیک بزنه شوهرم باید خودشو درست کنه یا منو بچه ...

منم با شوهر خودشیفته ام اختلافات جدی داریم 

مشکل شما دقیقا چیه

چند تا نمونه بگو جزئیات بگو

کلی نگو 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خودتو درست کن میخواست قبل بچه فکری به این حال بکنی

در ضمن قبل بچه اینقدر کص...خل نبود مثل کسی که قبلا سرطان نداشت الان داره میشهیقشو بگیری بگی الا بلا تو چرا قبلا نمیدونستی سرطان میگیری؟

چقدر واقعا با عقده جواب میدید ادم پشیمون میشه اینجا تاپیک بزنه شوهرم باید خودشو درست کنه یا منو بچه ...

من یه تاپیک زدم یه احمقی اومد خیر سرش مشاور بود

بدبخت اونایی که اون بهشون مشاوره میداد

بلانسبت این کاربر، اون مثل سگ پاچه میگرفت

منم با شوهر خودشیفته ام اختلافات جدی داریم مشکل شما دقیقا چیهچند تا نمونه بگو جزئیات بگوکلی نگو

بی احساسی و گاو بودن شدید .

عدم توجه به هرگونه تغییر من .

به شدت دهن بین مادرش .

به شدت بیغیرت جوری که من لختم برم بیرون نمیگه چیزی .

الویت خانوادش .

دهن بینی از داداشش .

بی احساسی و گاو بودن شدید .عدم توجه به هرگونه تغییر من .به شدت دهن بین مادرش .به شدت بیغیرت جوری که ...

مآدرس هنوز فوت نشده

گفته بودی رو به‌موته

من یه تاپیک زدم یه احمقی اومد خیر سرش مشاور بودبدبخت اونایی که اون بهشون مشاوره میدادبلانسبت این کار ...

ادم رو پشیمون میکنن کاش گوشی دست هر کس ندن بعضیااینجا از درد بی کسی میان چهارکلمه حرف بزنن خالی بشن که بدترمیشه اکثرا

فکر میکنی اونا که جلو بچه دعوا ندارن شوهرشون گله؟یا بخاطر بچه شون رعایت میکنن

اینم حدی داره .

مشکلات باید برطرف بشه یا حداقل تسکین داده بشن تا زندگی قابل تحمل تر بشه وقتی طرفت یه معذرت خواهی هم بلد نیست مشکل رو مشکل سوار میشه یه جایی دیگه حتی شنیدن صدا توسط همسایه و خیابونم برات مهم نیست