2777
2789
عنوان

مرلین مونرو و مونیکا بلوچی دوتا زن که مردا شیفته اونا هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
بابا منظورم اینه هرکی خوشگل و جذابه اینجوری باید کنه؟

خب اینا جذاب و خوشگل های عادی نبودن که بعد  از چند ساله هنوز راجب زیبایی مرلین مونرو حرف میزنن 

خب اونا اعتقادات دینی نداشتن و کلا فرهنگ محیط زندگیشون با ما فرق داره الان شاید واسه ما عجیب باشه کاراش و زشت باشه ولی واسه اونا رفتار زشت و عجیبی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی اون مردایی ک ادعاشون میشه قربون صدقه اینا میرن

همه اینجوری نیستن ی سریا اصن نمیشناسن خود من هانوه ارچل و مونیکا بلوچی و چنتا دیگه رو از اینجا شناختم 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

مردا فقط میگن خوشگل باشه که این دوتا هستن وگرنه از نظر اخلاقی براشون تفاوتی نداره چی باشهمرلین با هز ...

دقیقا منظورم همین بود اصن به اینکه با هزار نفر خوابیده توجه نمیکنن

خب اینا جذاب و خوشگل های عادی نبودن که بعد از چند ساله هنوز راجب زیبایی مرلین مونرو حرف میزنن خب او ...

خوشگل زیاد پیدا میشه تو دنیا ولی همه جلو دوربین نیستن ک

نچرال وزیبا بودن دیگه کی گفته خوشگل نیستن ؟ مردها عاشق همه دختران فرقی نمیکنه واسشون

میگم‌با اینکه ابنا با هزار نفر خوابیدن حتی تو فیلم هاشون بازم مردای فیلم عاشقشونن نمیدونم منظورم رو میفهمین یا ن

ببین برای مردای ایرانی فرق میکنه اکثر مردای اینجا دختر پاک و اصیل میگن میخوایم ولی اونجا ک دیگ از هم ...

همین ایرانی ها هم یه خوشگل ببینن اکثرا کفشون میبره

میگم‌با اینکه ابنا با هزار نفر خوابیدن حتی تو فیلم هاشون بازم مردای فیلم عاشقشونن نمیدونم منظورم رو ...

ادمها ذاتا زیبایی رو. دوست دارند برای دیدن برای حتی یکبار تجربه کردن برای بدست اوردن و اگه در دسترسشون نباشه تماشا میکنن و لذت میبرن 

کاربر چند سال پیش 😒 //من و دختر کوچولوم😚

همین ایرانی ها هم یه خوشگل ببینن اکثرا کفشون میبره

ن والا دایی من الان با ی دختره خیلییی خوشکله 

ولی چون  مطلقه و مردم روش حرف میزنن با چن نفر بوده نمیگیرتش  هر چن ما بهش میگیم بگیرش خوشکله😂 

مردم میگن با چن نفر بوده ولی خب ما ک ندیدیم

میگم‌با اینکه ابنا با هزار نفر خوابیدن حتی تو فیلم هاشون بازم مردای فیلم عاشقشونن نمیدونم منظورم رو ...

خب این یه حقیقته دیگه مردها اولین حساشونو  با همون زنهایی ک تو فیلما دیدن خالی کردن اتفاقا بخاطر همین خوششون میاد چون باهاشون تو ذهنشون خاطره ساختن حتی اگه خوشگلم نبودن تو ذهن اینا خوشگلترین جلوه می‌کردن  بعضی دخترا هم همینطورن 

عاشق مردهایی میشن که می‌دونن لاشیه و با هزارتادخترخوابیده چون روش کراش زدن و باهاش خاطرات فانتزی ساختن حالا تو هزارسالم بگو طرف خرابه براش مهم نیس

دقیقا منظورم همین بود اصن به اینکه با هزار نفر خوابیده توجه نمیکنن

البته اونم امریکایی بود دیگ اونجا اصلا این چیزا مهم نیست کلا 

ایران بود میگفتن خوشگله ولی نمیخوام زنم بشه کلا مردای ایرانی بین سنتی و مدرن گیر کردن خودشونم نمیدونن چه مرگشونه.