2777
2789
عنوان

گرفتگی رگ قلب با چی معلوم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 59 پست
انژیو....باز کردن رگهای قلب.یه چیزی مثل سبم و نازکتر از مو می فرستن داخل رگها.یه جور عمل جراحیه که ب ...

من فردا نوبت دارم باز پیش متخصص چی ازم بگیره  که مشخص بشه تو نوار و اکو ک چیزی نشون نداد اینو هم بگمم انگار دلشوره دارم استرس ترس.

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتری که پیشش اکو انجام دادی دکتر خوب و باسوادی هست؟؟

اره میگم اندازه نیم ساعت فقط همه جامو  تو مانتیور نگاه میکرد حتی گف پیش هر دکتری میخای بری برو همینارو بهت میگه  

خدایاشکرت برای لحظه‌هایی که امیدواری همه‌ی وجودمو میگیره🌤🍒•• داشتن شما تمام خوشبختی من است️(خانواده‌ام)#عاشق_خواهرامم چقد خوشحالم که شمارو دارم..😍🤍👑.خدایآ مراقب عزیزانم باش..🍄اولین راه رسیدن به آرامش و آن چیزی که میخواهیم ، دوس داشتن خودمونه.

من فردا نوبت دارم باز پیش متخصص چی ازم بگیره که مشخص بشه تو نوار و اکو ک چیزی نشون نداد اینو هم بگم ...

دور از جونت انشاله که از قلبت نباشه.اما همه علائمی که می گی مربوط به حمله قلبیه.همه این علایم رو بهش بگو.با انژیو گرافی و سیتی و این چیزا معلوم میشه.خود متخصص بهت می گه

اره میگم اندازه نیم ساعت فقط همه جامو تو مانتیور نگاه میکرد حتی گف پیش هر دکتری میخای بری برو همینا ...

خب شاید به قول اون دوستمون چیزی نباشه.اما احتیاطا فردا هم برو پیش متخصص

دور از جونت انشاله که از قلبت نباشه.اما همه علائمی که می گی مربوط به حمله قلبیه.همه این علایم رو بهش ...

حمله پانیک نبس

حمله پانیک نبس

مگه تعریق و سرگیجه و ترس شدید هم داری؟؟ معمولا در حمله پانیک باید یک عاملی وجود داشته باشه مثلا ترس از وقوع حادثه یا قرار گرفتن توی یک جمع و یا فکر کردن به یک حادثه پر اضطراب و وحشتناک که در گذشته اتفاق افتاده

مگه تعریق و سرگیجه و ترس شدید هم داری؟؟ معمولا در حمله پانیک باید یک عاملی وجود داشته باشه مثلا ترس ...

من دقیقاا اینطوریم ولی الان بهترم دیشب همش میترسیدم انگار از درون میلرزیدم 😪😪😪

فردا به دکتر بگو همه اینا رو

کسی بوده این علائم داشته باشه پانیک باشه؟مثلا یکم سرگرم شم با کسی خوب میشه گردنم

کسی بوده این علائم داشته باشه پانیک باشه؟مثلا یکم سرگرم شم با کسی خوب میشه گردنم

اره این علایم به اضطراب اجتماعی و پانیک نزدیکه.باید معاینه بشی.میگی سرگرم میی یادت می ره.احتمابا دچار همین پانیک هستی

معمولا با اکو و نوار قلب عادی تشخیص داده نمیشه 

میتونه ناشی از اسپاسم عضلات یا معده،اضطراب و استرس یا مشکلات گردن باشه

معمولا اولین قدم با تست ورزش و مرحله های بعدی اگ تشخیص داده نشه با سی تی آنژیو گرافی و آنژیوگرافی دلایلیش بررسی میشه

معمولا با اکو و نوار قلب عادی تشخیص داده نمیشه میتونه ناشی از اسپاسم عضلات یا معده،اضطراب و استرس یا ...

ینی اگ نوار قلب اکو و تست ورزش مشکلی نداش بقیع اینارو انجدم بدم