2777
2789
عنوان

برای بیماری که عمل انجام داده چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 51 پست
عطر هم نزنم یعنی🤦‍♂️

حتما ماسک بزنید عزیزم و بهشون نزدیک نشید

ایشون بدنشون ضعیف شده و به هیچ عنوان نباید بیمار بشن

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه گلدون طبیعی کاج مطبق جز گلهای بسیار زیبا و ماندگار با گلدون شیک حدود۶۰۰یا۷۰۰ میفته

اخه گل میگن ممکنه حساسیت داشته باشه براش مضره پولش مهم نیست میخوام چیز به درد بخوری ببرم

اخه گل میگن ممکنه حساسیت داشته باشه براش مضره پولش مهم نیست میخوام چیز به درد بخوری ببرم

اون گل را بالای یرش نمیزاره که.اگر خانمه یه ظرف خوشگل بخر.ببین میتونی بری اجیل فروشی بگی واست باکس اجیل درست کنه خیلی شیکه.انواع اجیل ها با انجیر خسک و قیصی را شیک توی ظرف تزیین میکنند

بله عزیزم چیزای مقوی خوبه. عسل طبیعی هم خوبه یا اگه قند نداره ارده و شیره. یه خوشه موز یا آبمیوه طبی ...

عسل باید از دیروز میگشتم طبیعشو پیدا کنم البته فکر کنم دیابت دارن نه زیاد ولی خب در حد 160 ایناست 

چهار مغز و خود اناناس ببرم 

نسبت نزدیکی باهاتون دارن یا رودربایستی دارید؟

بابای من عمل شدن پرستار گفتن عصاره بلدرچين و کبک براشون مقویه.آب سیب و هویج طبیعی به شرطی که هیچ پوره ای نداشته باشه.چهار شیره و آناناس

اینا همه براشون خوبه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم