2777
2789
عنوان

برای بیماری که عمل انجام داده چی ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 51 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخاطر اینکه بوش برای کسایی که تازه عمل قلب کردن خوب نیست. اگه یه وقت سرفه یا عطسه بگیره خیلی اذیت می ...

تو بیمارستان کادر درمان عطر میتونن بزنن

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بخاطر اینکه بوش برای کسایی که تازه عمل قلب کردن خوب نیست. اگه یه وقت سرفه یا عطسه بگیره خیلی اذیت می ...

پس گل نمبرم البته ایشون مرخص شدن ولی خب نمیخوام اسیبی بهش برسه 

2 کیلو چهار مغز 3 تا کمپوت اناناس خوبه؟

نه گلم نباید بزنن. سر پرستار یا سوپروایزر ببینه تذکر میده

ممنون 🌹

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

پس گل نمبرم البته ایشون مرخص شدن ولی خب نمیخوام اسیبی بهش برسه 2 کیلو چهار مغز 3 تا کمپوت اناناس خوب ...

بله عزیزم چیزای مقوی خوبه. عسل طبیعی هم خوبه یا اگه قند نداره ارده و شیره. یه خوشه موز یا آبمیوه طبیعی. آناناس کمپوت آناناس. انواع مغزیجات. یا حتی چند کیلو میوه. چون کم میخورن باید مقوی بخورن