2777
2789

سلام بچه ها  ابجیم خیلی خانوم زیبای هست فیس خوبی داره نمیخام بازارگرمی کنم   ما خانواده نیمه مذهبی هستیم

همسرم با دوستش  چندین ساله با هم هستن  همسزم۳۷  ولی دوستش۳۱   همسرم خیلی مرد  عاقلی هست  اینو من از زبون  دیگران شنیدم  بازارگرمی نمیکنم  خیلی گوش ب حرف کن و مظلومیه  و حرفش رک راسته  هیچ دروغی تو زندگیم ازش نشنیدم خلاصه بگم 

وقتی من  مجرد بودم  ابجیم با همسرش اختلاف داشت   ابجیم براش سنگ تموم میزاش  ولی شوهرش یک آدم بدبین  ک خسیس و شکاک بود حتی پشت سر ما  حرف اۻافی میزد ـ 😢 پشت سر ابجیم  حرف بدی میزد   

ما اصلا اهل دوست پسر اینجور چیزا نیستیم  ذات ما نمیزاره 

ولی شوهر ابجیم  مدام حرف میساخت   ابجیم افسردگی  شدید گرفته بود   و اسکلت شده بود اینقدر داغون بود ک بعد چندین سال دوهفته پیش گفت شوهرش میگفته 

مثلا میگفته بچه تو از باجناقمه و بچه من  از خواهر زنمه

ـابجیم اینقدز تحت فشار بود  به هیچ کس نمیگفته

ابجیم مشاوره هارو رفته و یک جلسه مونده   دوساله خونه بابامه تا این ک خبر  رسیدع  بهش ابحیم در حال جداعیه

دوست همسرم شش ماه پیگیرهه  هر روز میدیدم همسرم میامد میگفت ابجبت طلاق نگرفت؟   میخاد آشتی کنه چ کار کنه؟

من برام سوال بود  یبار اومد گفته چندماه پیش دوستم آرش   ابجیته دیده و میخاد با خانواده ها بیان

البته یه توۻیح  یواشکی بهتون بدم  دوستش خیلی مرد نجیبیه  و مجرده

همسرم طی این شش ماه مدام میگفت ابجیت چ کار کرد   و دلیلش اینه اون آقا پیگیره 

مدام  میخاد جوری  بشه با خانوادش بیان خونه پدرم و ابجیم  ببیننن ـ

خلاصه همسرم گفت   ب ابحیت بگو منم ب ابجیم گفتم ابجیم ک کلاروحیه اش باز شد و ب من گفت من از همسر قبلم خیر ندیدمم و دلم زندگی میخاد و کلی ذوق و عقده ای بود 

چندین ماهه اون آقا مدام از همسرم   سوال میکنه چرا نمیزاری ب زندگیم برسم ؟

همسرم  دیروز گفت آرش گفته  میخام با خانوادم بیام ببینم تکلیفم چیه  

من ب همسرم گفتم هنوز جدا نشده اصلا در شان  خانوادگی مانیس   ک اللن  اسم اون آقا تو شناسنامه باشه و خواستگاره راه بدیم

همسرم نمیدونس ک من ب مامانم گفتم    ولی مامانم راضیع   از این ک ازدواج کنه اما برای سال های بعد ن اینکه الان بخاد خواستگار راه بدیم 

ابجیم ک کلن راۻیه و چون آقاعه هم چیو پذیرفته  ـ

حالا دیشب همسرمب مامانم گفت دوست  قصد ازدواج داره و  سارا رو دیده   میخان بیان واسه دیدن 

مامانم گفت زشتع هنوز جدا نشده واقعا میترسیم و خ بیت نداره

همسرم میگه دوستم گفته  حق میدم ب اونا ولی میخام   بفهمن ک همو میخایم خانواده ها هم دیگه رو ببیننن 

حالا بنظرتون شما باشید قبول میکنید ک بیان ؟  البته  این خواستگازش گزینه خوبیه  اون آقا پیگیره ک بیام واسه دیدن نطرتون چیه

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه دیگه یکی از دلایلی که باید رو این دوست شوهرت بیشتر فکر کنین اینه که این آقا درکی از متاهل بودن طرف نداره.

این برای من دلیل بزرگیه برای رد یک خاستگار .بازم بستگی به خودتون داره.خیلی چیزا توش نهفته است.

شاید زندگیه خواهرت درست شد.

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خواستگار قبل طلاق؟؟ 🐵🐒🦊

ارع مم خواستگار قبل طلاق داستم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

نه دیگه یکی از دلایلی که باید رو این دوست شوهرت بیشتر فکر کنین اینه که این آقا درکی از متاهل بودن طر ...

ابجیم اینارو گفته   دیشب گفت  درکی نداره اون آقا گفته ک   بچشو قبول میکنم و خیلس علاقه داره