2777
2789
عنوان

چقدر باردار شدن سخته یعنی میشه این ماه منم بشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 73 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرچی بیخیال باشی بهتره  من که فعلا به بارداری و اینا فکر نمیکنم  

ولیبچه بودم 12 سالم بود بعد همش دلم میخواست پریود شم انقدر میترسیدم همشم یادمه سرچ میکردم بعد فکر میکردم بچه دار نمیشم هیچوقت یه مدت که به فراموشی سپردم شدم. 

کلا هرچی ببشتر پی چیزی باشه بیشتر دور میشه ازت

من که جواب حاجتمو گرفتم الان ۳ هفتمه ایشالا شما هم قسمتتون میشه

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

ماهای اقداممون مثل همه .منم این ماه سونو میخوام بدم خدا کنه سالم باشم. انشالله ک این ماه مامان میشی ...

من با تنبلی تخمدان این ماه اقدام میکنم منم دلم میخواد پسر بشه اما امیدی ب بارداری هم ندارم میشه راهنمایی کنی عزیزم

دقیقا اونموقعی که فکرشو نمیکنی میشه. من هفت ماه بکوب اقدام کردم نشد. اون ماهی که میخواستم برم برای د ...

میدونی چرا میترسم چون من از کیت استفاده میکنم و حول حوش تخمک گذاریه اقدامام و نمیشه

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

عزیزم من تجربه خیلیا رو دیدم که وقتی باردار شدن که بهش فکر نمیکردن اینکه همش درگیرشی سخت تر میشه اقد ...

من یبار دیگم ۶ سال پیش باردار شدم همون ماه اول یا دوم شد ایندفعه همه ترسم از اینه که قدیمیا میگن جلوگیری زیاد ب رحم و تخمدان اسیب میزنه

میشه منم ببری توی همین تاپیک

تاپیکش خیلی قدیمیه ک فکر کنم کسی دیگه توش پست نمیزاره سرچ کن لوبیا ۹۹ تاپیکاش بالا میاد

هرچی بیخیال باشی بهتره من که فعلا به بارداری و اینا فکر نمیکنم ولیبچه بودم 12 سالم بود بعد همش دلم ...

میدونی حقیقتش استرس بارداری ب ی طرف و استرس جنسیت ب ی طرف.هرچند ک اول اخر خداس اگه خدا بخواد هرکاری ممکنه .

ولی از این ماه واقعا میخوام بیخیال باشم