همه فکر و زندگیمو درگیر کرده چطور بعضیا ناخواسته حامله میشن یا همون ماه اول .دو سه ماه همش خرما موز فلفل گرمی با کیت اقدام میکنم دو خطه ک میشه سه بار بعدش هر ۱۲ ساعت یا ۱۸ ساعت اقدام میکنم ولی نمیشه.همش خودمو سرزنش میکنم کاش زودتر ب فکرش میفتادم
چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶♀️
شماهم اینجوری بودی قبل از پری علائم بارداری داشتی من ترشحاتم زیاد میشه و زیر دلم و دور نافم خیلی تیر ...
نه من علایم نداشتم فقط همون ماهی که باردار شدم علایم داشتم
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
عزیزم تو زمان مصرف 21 روزه ال دی (روز 19 .18 (اندومتر 6 باشه بده؟
راستی اطلاعی ندارم در این مورد
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا اونموقعی که فکرشو نمیکنی میشه. من هفت ماه بکوب اقدام کردم نشد. اون ماهی که میخواستم برم برای درمان فقط یکبار وقت تخمک گذاری اقدام کردم و شد. اصلا به درمان نکشید. تازه من یک لوله دارم.
عزیزم من تجربه خیلیا رو دیدم که وقتی باردار شدن که بهش فکر نمیکردن اینکه همش درگیرشی سخت تر میشه اقدام کن ولی خودتو سرگرم کن بیخیال باش
اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی