2777
2789
عنوان

چقدر باردار شدن سخته یعنی میشه این ماه منم بشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 73 پست
شماهم اینجوری بودی قبل از پری علائم بارداری داشتی من ترشحاتم زیاد میشه و زیر دلم و دور نافم خیلی تیر ...

نه من علایم نداشتم فقط همون ماهی که باردار شدم علایم داشتم 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند دقیقه عزیزم؟

من ده دقیق یه رب انجام میدادم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من این ماه 3ومین اقدامه ..چکاب کامل دادیم فقط ویتامین دی کم بود ..و سونو دادم همه چی اوکی بود (ولی پ ...

ماهای اقداممون مثل همه .منم این ماه سونو میخوام بدم خدا کنه سالم باشم. انشالله ک این ماه مامان میشی .تغذیتم رعایت میکنی یا نه

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

استارتر بعد رابطه پاهاتو بالا بگیر بالشت بذار زیر کمرت

من فقط ب پهو میشم در حد ی ربع ولی این ماه میخوام دو سه ساعت بمون 

ماهای اقداممون مثل همه .منم این ماه سونو میخوام بدم خدا کنه سالم باشم. انشالله ک این ماه مامان میشی ...

اره عزیزم تغذیه و پاهامو میدم بالا ...تمام تلاشمونو داریم میکنیم /  زمان تخمگ گذاری از اولین روزه پریودی 14 روز بگذره هست درسته؟

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست .

عزیزم تو زمان مصرف 21 روزه ال دی (روز 19 .18 (اندومتر 6 باشه بده؟

راستی اطلاعی ندارم در این مورد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعد اقدام پریودی عقب جلو افتاده؟ایشاله که زود نتیجه میگیری

اره دوره هام دقیق ۲۸ روزس ماه پیش ۲۶ روزه شدم این ماه ۲۷ روزه 

اره عزیزم تغذیه و پاهامو میدم بالا ...تمام تلاشمونو داریم میکنیم / زمان تخمگ گذاری از اولین روزه پر ...

بستگی ب دوره هات داره من ۲۸ روزم ولی روز ۱۵ کیتم از همیشه پرنگ تره

عزیزم من تجربه خیلیا رو دیدم که وقتی باردار شدن که بهش فکر نمیکردن اینکه همش درگیرشی سخت تر میشه اقدام کن ولی خودتو سرگرم کن بیخیال باش

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س )بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی