2777
2789
عنوان

چقدر باردار شدن سخته یعنی میشه این ماه منم بشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 73 پست
دقیقا نمیدونم واقعا انگار خدا بهتر مصلحتمونو میدونه‌.. ولی خدایا این ماه مصلحتم با خواسته دلم و یکی ...

ان شاالله همونه بشه ک میخوای

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو ماهه فقط روزایی ک کیت مثبت میشه اقدام میکنم .هر ماه سه بارن هنوز هیچ ازمایش و سونویی ندادم هی دکت ...

کلا ی سری چکاپ هست مخصوص قبل از اقدام ک اگر هدایی نکرده مشکلی هست همون اول بدونین وقت تلف نشه 

دکتر بگین قصد اقدام دارم بهتون مراحلو میگن ازمایش برا اسپرمه و ی چکاپ برا سلامت عمومی خودت و حالا سونو از تخمدان و.. 

بعد اینا 2 ماه ک چیزی نی تا یکسال خیلی طبیعیه نگران نباش 

استرس خیلی موثره تو نشدنش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به حجم نیست به کیفیت اسپرمه دکتر بری برای اقدام بهت میگه هر دو روز یکبار تا اسپرم سالم و قوی جایگزین ...

امشب میخوام شوهرمو ببرم ازمایش خدا کنه هیچ مشکلی نباشه

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

کلا ی سری چکاپ هست مخصوص قبل از اقدام ک اگر هدایی نکرده مشکلی هست همون اول بدونین وقت تلف نشه دکتر ب ...

ازمایشای قبل بارداری رو خودم دادم اوکی بود . ولی سونو واسه تخمک و ازمایش اسپرمو این ماه میدم دوست دارم زودتر پیگیری کنم

باید بیخیال بود تا وقتی که تو فکرشی و استرس داری نمیشه 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دو ماه این ماه ماه سومه

من برای اولی۶ ماه اقدام بودم مشکلی هم نداشتیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

باید بیخیال بود تا وقتی که تو فکرشی و استرس داری نمیشه

شوهرم خیلی غصه میخوره فکر میکنم تقصیر منه ک دیر راضی شدم ۶ ساله باید خیلی زودتر ب فکرش میفتادم

شما چند وقته اقدامی سونو و اینا دادی

من این ماه 3ومین اقدامه ..چکاب کامل دادیم فقط ویتامین دی کم بود ..و سونو دادم همه چی اوکی بود (ولی پاپ اسمیر و اسپرم همسر ندادیم) چون تیر ازدواج کردیم...دعا کن برام زود نتیجه بگیریریم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست .

شوهرم خیلی غصه میخوره فکر میکنم تقصیر منه ک دیر راضی شدم ۶ ساله باید خیلی زودتر ب فکرش میفتادم

بعد اقدام پریودی عقب جلو افتاده؟ایشاله که زود نتیجه میگیری

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست .

عزیزم نه بابا رحم بعضیا مثل خودم سری با بار اول نمیگیره 

یکم صبر کن ریلکس باش استرس رو دور کن مطمعن باش باردار میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برای اولی۶ ماه اقدام بودم مشکلی هم نداشتیم

شماهم اینجوری بودی قبل از پری علائم بارداری داشتی من ترشحاتم زیاد میشه و زیر دلم و دور نافم خیلی تیر میکشه با خودم میگم اینماه دیگه شدم ولی باز سر و کله پری میاد

استارتر بعد رابطه پاهاتو بالا بگیر بالشت بذار زیر کمرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40