2777
2789
عنوان

چقدر باردار شدن سخته یعنی میشه این ماه منم بشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 73 پست
دقیقا نمیدونم واقعا انگار خدا بهتر مصلحتمونو میدونه‌.. ولی خدایا این ماه مصلحتم با خواسته دلم و یکی ...

ان شاالله همونه بشه ک میخوای

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو ماهه فقط روزایی ک کیت مثبت میشه اقدام میکنم .هر ماه سه بارن هنوز هیچ ازمایش و سونویی ندادم هی دکت ...

کلا ی سری چکاپ هست مخصوص قبل از اقدام ک اگر هدایی نکرده مشکلی هست همون اول بدونین وقت تلف نشه 

دکتر بگین قصد اقدام دارم بهتون مراحلو میگن ازمایش برا اسپرمه و ی چکاپ برا سلامت عمومی خودت و حالا سونو از تخمدان و.. 

بعد اینا 2 ماه ک چیزی نی تا یکسال خیلی طبیعیه نگران نباش 

استرس خیلی موثره تو نشدنش

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به حجم نیست به کیفیت اسپرمه دکتر بری برای اقدام بهت میگه هر دو روز یکبار تا اسپرم سالم و قوی جایگزین ...

امشب میخوام شوهرمو ببرم ازمایش خدا کنه هیچ مشکلی نباشه

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

کلا ی سری چکاپ هست مخصوص قبل از اقدام ک اگر هدایی نکرده مشکلی هست همون اول بدونین وقت تلف نشه دکتر ب ...

ازمایشای قبل بارداری رو خودم دادم اوکی بود . ولی سونو واسه تخمک و ازمایش اسپرمو این ماه میدم دوست دارم زودتر پیگیری کنم

باید بیخیال بود تا وقتی که تو فکرشی و استرس داری نمیشه 

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

دو ماه این ماه ماه سومه

من برای اولی۶ ماه اقدام بودم مشکلی هم نداشتیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

باید بیخیال بود تا وقتی که تو فکرشی و استرس داری نمیشه

شوهرم خیلی غصه میخوره فکر میکنم تقصیر منه ک دیر راضی شدم ۶ ساله باید خیلی زودتر ب فکرش میفتادم

شما چند وقته اقدامی سونو و اینا دادی

من این ماه 3ومین اقدامه ..چکاب کامل دادیم فقط ویتامین دی کم بود ..و سونو دادم همه چی اوکی بود (ولی پاپ اسمیر و اسپرم همسر ندادیم) چون تیر ازدواج کردیم...دعا کن برام زود نتیجه بگیریریم

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست .

شوهرم خیلی غصه میخوره فکر میکنم تقصیر منه ک دیر راضی شدم ۶ ساله باید خیلی زودتر ب فکرش میفتادم

بعد اقدام پریودی عقب جلو افتاده؟ایشاله که زود نتیجه میگیری

من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست .

عزیزم نه بابا رحم بعضیا مثل خودم سری با بار اول نمیگیره 

یکم صبر کن ریلکس باش استرس رو دور کن مطمعن باش باردار میشی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من برای اولی۶ ماه اقدام بودم مشکلی هم نداشتیم

شماهم اینجوری بودی قبل از پری علائم بارداری داشتی من ترشحاتم زیاد میشه و زیر دلم و دور نافم خیلی تیر میکشه با خودم میگم اینماه دیگه شدم ولی باز سر و کله پری میاد

استارتر بعد رابطه پاهاتو بالا بگیر بالشت بذار زیر کمرت

1
5
10
15
20
25
30
35
40