2777
2789
عنوان

چقدر باردار شدن سخته یعنی میشه این ماه منم بشم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 73 پست
من که جواب حاجتمو گرفتم الان ۳ هفتمه ایشالا شما هم قسمتتون میشه

عزیزم مبارکه 😍

انشالله بسلامتی .

میشه بگی چند ماه اقدام بودی

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

دوستم بعد رابطه سریع رفت حموم یعنی یک ثانیه دراز نکشید باردار شد ماه‌های قبلش همش دراز کش بود ولی بر ...

وقتی خدا میخواد بشه🥲😅

منم از کیت استفاده میکنم واسه همین بیشتر نگرانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من با تنبلی تخمدان این ماه اقدام میکنم منم دلم میخواد پسر بشه اما امیدی ب بارداری هم ندارم میشه راهن ...

انشالله میشی .

راستش من دکتر نرفتم واسه رژیم و جنسیت ولی دو سه ماهه گرمی بیشتر میخوریم شوهرمم صبح ناشتا کاسنی هرچند دیگه همکاری نمیکنه منم مثل ماهای قبل حوصلشو ندارم 

عزیزم مبارکه 😍انشالله بسلامتی .میشه بگی چند ماه اقدام بودی

دکتر نرفتیم سه ماه

مرسی گلم

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

میدونی حقیقتش استرس بارداری ب ی طرف و استرس جنسیت ب ی طرف.هرچند ک اول اخر خداس اگه خدا بخواد هرکاری ...

مگه میشه بیخیال بود من در ظاهر انگار بیخیالم ولی پریود و همچیم بهم ریخته استرس پنهان دارم دست خودم نیست هرچند استرس غیر پنهان هم چندروزی هست زیاد شده اعصابم ضعیف شده😅