2777
2789
نه جواب نمی‌ده برای مشکلات چرت

چه مشکلی چرت نیست ؟ 😅

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه جواب نمی‌ده برای مشکلات چرت

چرت نیست مشکلم خیلی جدیه یک نفر کلاه.بردار با شمارم تلگرام نصب کرد ایمیل زد روش هرکاری میکنم نمیتونم ب حسابم وارد شم دیگه که پاکش کنم یاچی نمی‌دونم چجوری میشه تعلیقش کنم

چرت نیست مشکلم خیلی جدیه یک نفر کلاه.بردار با شمارم تلگرام نصب کرد ایمیل زد روش هرکاری میکنم نمیتونم ...

خب این تلگرام جواب نمی‌ده 

اگه دنبال درآمد راحت و مجانی و بدون دردسر میگردی برنامه ( کانکت یار) از بازار دانلود کن ، هیچی هم نمیخواد نه کد معرف نه شماره ، دعا یادت نره 

چرت نیست مشکلم خیلی جدیه یک نفر کلاه.بردار با شمارم تلگرام نصب کرد ایمیل زد روش هرکاری میکنم نمیتونم ...

نمی‌دونم والا گلم

شکایت کن

تا آخر عمر درگیرِ من خواهی بود. و تظاهر میکنی که نیستی. مقایسه تو را از پا در خواهد آورد؛ من میدانم به‌ کجای قلبت شلیک کرده‌ام تو دیگر خوب نخواهی شد. 🙃

وای به کی شکایت کنم😭😭😭😭😭😭😭😭

برو خدمات قضایی بپرس گلم