۵روزه دارم التماس میکنم ک برم بیرون جزوه بگیرم نمیزاره بعد میگ من پول نمیدم بهت خودت برو بعد خاهر .....بهش میگ بیا برات ۱.۲مل لوازم آرایش میخرم هروقت دوس داشتی بهم یدش از مامانم متمفرم از وقتی یادمه اولیوتش خاهراش بودن نه خانواده خودش🥲🥲
بعضیا 70 سالگیشونم به بلوغ فکری نمیرسن به استقلال عاطفی نمیرسن بند نافشونو نمیتونن از خانواده شون ب ...
اره دیگ مامان من دقیقا اونا به بچش حرف بزنن عب نداره ولی ما یچی بگیم میگ یه تار موی خانوادمون به تو و بابات نمیدم بابام بده قبول ولی مامانم داره با منم بد میشه بخدا وقت بوده یه هفته همش عین برج زهر مار ولی زنگ میزنه خاهراش بگو بخند حصرت مونده دلم یبار به تعریفات گوش بده یبار حالم بده درک کنه یبار اشتباه میکنم پشتم و بگیره ولی برا خاهراش عالیه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا دیوونه شدم همش کارم گریس نمیزاره یبار برای زندگیم تصمیم بگیرم همیشه دلش میخواد اگه حرف خودمه شکست بخورم که بگه دیدی من درس گفتم الان یه پسری و دوس دارم میگ من ازش خوشم نمیا چرا باید باهاش ازدواج کنی