چند روزه خونه پدرمم نه پیام نه زنگی خودشم گفت برو طلاق میخواد گفته دلشو زدم قراره شده آدرس ثنا درست کنم توافقی جدا بشیم بعد چند روز پیام داده که من ری...دمممم🫤
از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند وقته قهری؟ منم ی هفتس خونه بابامم حتی ی پیامم نداده بهم
منم یه هفته بچه داری؟
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
چند وقته قهری؟ منم ی هفتس خونه بابامم حتی ی پیامم نداده بهم
من شوهرم مغروره محاله بیاد دنبالم
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
اخه چرا اینجوری میکنه من دارم کنار میام با طلاق چرا بازی روانی درست میکنه
🤔🤔🤔🤔🤔
از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند
برامنم گفت رفتی حالا بشین تا سگو بیاد دنبالت رفت که رفت حتی بخاطر پسرمم زنگ نمیزنه
من مادرشوهر لجنم هی به بهونه های مختلف کیاد بچه رو میبره بیش شوهرم تا دلتنگمون نشه و نیاد دنبالمون
ادرس ثنای شما ب درد اون نمیخور ک از شما ادرس بگیره
یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترینباش!♣️♠️