2777
2789
عنوان

شوهرم طلاق میخواد میخواد دلشو زدم پیام داد منم گند زدم🥲 عکس چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 75 پست
برای وکیل میخواد آدرس عوض کنم دادگاه اون منطقه باشه مشاوره های طلاقو میپیچونه

اگ بخاد برای شما ابلاغیه بیاد با شماره ملی و شماره تماستون هم میاد.فقط میپرسن طرف ثنا داره یا ن

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️
نه برگشتم روزی هم هزاربار شکر میکنم برگشتمطلاق دل میخواد من ندارممن ادم طلاق نیستمخیلی وابستشم و دوس ...

خب چی شد برگشتی منم یه ماه و خورده ای قهرم شوهرم درخواست طلاق داد دیروز ابلاغیه اومد ماه بعد جلسه داریم ولی شوهر‌وزندگی دوس دارم بچه هم دارم نمیدونم‌چ کنم البته من بار اول نیس قبلا هم اومدم قهر شما چی شد اشتی کردین تا طلاق پیش رفتیم یا فقط قهر بودی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی حتی بچه خودشم نخولس

نه  فقد خواهر و مادرشو میخاد بچه ننه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بعد ۶ ماه دختر چجوری تونستی من دوماهه شوهرم قهره دارم دیونه میشم

چی رو چجوری تونستم؟متوجه نشدم ببخش

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

منم موندم دلم نمیاد بفرستم بچه رو

بیا تاپیک اخرم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

خب چی شد برگشتی منم یه ماه و خورده ای قهرم شوهرم درخواست طلاق داد دیروز ابلاغیه اومد ماه بعد جلسه دا ...

من رفتم خونه بابام فرداش خودم درخواست دادم

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

میکی ۶ ماه سراغ نگرف حتی جواب تماس هات هم نمیداد

اره بخاطر کار من جواب نمیداد

نصف شب تا صبح پیام میدادم و زنگ میزدم اما دریغ از یه کلمه

خیلی مغروره بیشعور 😂😂😂😂

الان اما ادمش کردم خیلی خوبه

مردا سنشون به چهل که میرسه عوض میشن

دیدم که میگم

منم نمیدونم چ کنم

چند سالته

هر دومون زیر۳۰

جریان من مال ۱۱سال پیشه