2777
2789
عنوان

شوهرم طلاق میخواد میخواد دلشو زدم پیام داد منم گند زدم🥲 عکس چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 75 پست
اومد پیشقدم بشه برای اشتی اگه میخاستیش خیلی تند رفتیشوهر مغروزم اصلا یه پیام هم نمیده

چند وقته قهری؟ منم ی هفتس خونه بابامم حتی ی پیامم نداده بهم

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

اره گند زدم مهم نیست منم خستم و داغون تموم بشه بهتره برام

سعی کن پیام میده سکوت کنی جواب ندی تا دوباره بنویسه 

اینجوری مجبوره حرف دلشو بگه

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم  یه هفته بچه داری؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

من شوهرم مغروره محاله بیاد دنبالم

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

سعی کن پیام میده سکوت کنی جواب ندی تا دوباره بنویسه اینجوری مجبوره حرف دلشو بگه

اخه چرا اینجوری میکنه من دارم کنار میام با طلاق چرا بازی روانی درست میکنه

اخه چرا اینجوری میکنه من دارم کنار میام با طلاق چرا بازی روانی درست میکنه

🤔🤔🤔🤔🤔

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

هنوزی عزیزم خبری نشد چقد شد اومدی

نه اصلا هیچ سراغی نگرف 

مردا همینن

من شوهرم مغروره محاله بیاد دنبالم

برامنم گفت رفتی حالا بشین تا سگو بیاد دنبالت رفت که رفت حتی بخاطر پسرمم زنگ نمیزنه

یه‌جوری‌‌از‌چشام‌افتادی‌که؛ باورم‌نمیشه‌یه‌روزی‌دیوونت‌بودم.        😢💔

برامنم گفت رفتی حالا بشین تا سگو بیاد دنبالت رفت که رفت حتی بخاطر پسرمم زنگ نمیزنه

من مادرشوهر لجنم هی به بهونه های مختلف کیاد بچه رو میبره بیش شوهرم تا دلتنگمون نشه و نیاد دنبالمون

ادرس ثنای شما ب درد اون نمیخور ک از شما ادرس بگیره

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️