چند روزه خونه پدرمم نه پیام نه زنگی خودشم گفت برو طلاق میخواد گفته دلشو زدم قراره شده آدرس ثنا درست کنم توافقی جدا بشیم بعد چند روز پیام داده که من ری...دمممم🫤
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
عزیزم چرا فک می کنی گند زدی؟ خوب جواب دادی یاذ کاراش بیفت !!!! مردیکه این همه اذیتت کرده حالا دست پیشم گرفته؟؟ شوهرت اختلال شخصیتی داره آدما رو اذیت می کنه بعد ک دید طرف خم شده می یاد دنبال درست کردن
بعد از این دیگه جواب نده یا اساسی درست کن یا راهتو کامل جدا کن
خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند
اره گند زدم مهم نیست منم خستم و داغون تموم بشه بهتره برام
هر جور صلاح بدونی
و لی اینو بدون همش بین زن و شوهر مشکل پیش میاد سعی کنی کنار بیای
الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین حتا ترضی. وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم