2777
2789
عنوان

شوهرم طلاق میخواد میخواد دلشو زدم پیام داد منم گند زدم🥲 عکس چت

| مشاهده متن کامل بحث + 1201 بازدید | 75 پست

اومد پیشقدم بشه برای اشتی 

اگه میخاستیش خیلی تند رفتی

شوهر مغروزم اصلا یه پیام هم نمیده

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

دوست دارها ولی لجبازه

نظر منم همینه 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا فک می کنی گند زدی؟ خوب جواب دادی یاذ کاراش بیفت !!!! مردیکه این همه اذیتت کرده حالا دست پیشم گرفته؟؟ شوهرت اختلال شخصیتی داره آدما رو اذیت می کنه بعد ک دید طرف خم شده می یاد دنبال درست کردن

بعد از این دیگه جواب نده یا اساسی درست کن یا راهتو کامل جدا کن 

پیش قدم شده اشتی کنه انگار 

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕
فکر میکنی خیلی اوضاع خیطه

نه اصلا اینجور بنظر نمیاد 

مردا غرور دارن نمیتونن بگم دلم تنگته

به بهونه احوال پرسی پیام داده

یه فرصت به خودتون بدید

از رنج هایی که برده ام ناراحت نیستم،همین رنج ها بود که راه نجات را به من اموخت،همین رنجها بود که راه درست زیستن را به من هدیه داد،رنج هایم را بوسه میزنم و در صندوق گنجهایم میگذارم،گذر زمان جواهرشان میکند

اره گند زدم مهم نیست منم خستم و داغون تموم بشه بهتره برام

هر جور صلاح بدونی 

و لی اینو بدون همش بین زن و شوهر مشکل پیش میاد سعی کنی کنار بیای

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم