2777
2789

من سه بار رد شدم میخوام بدونم یهو پیشنهاد ندم ، بدش بیاد بزنه ۶ ماه تعویقم کنه

ماشین ازمون هم خیلی بدکلاجه و واقعا به طور میره

عموم

ولی ۱۵سال پیش

الان نمیدونم قوانین چطوریع

جانم فدای ایرانم‌🕊🧡عملی میکنم یه روز خوابی که دیدمو🐳💫اصلا میخوام زندگیو برعکس بگیرم🐨🤷🏻‍♀️پشت کاغذ نوشته بود که خورشید مرده سرم رو بالا کردم ماه بهم لبخند زد🌙☀️نشو یه تکست نخونده:)تهدید به مرگ‌میکنن مگه هر شب کم میمیرم؟منو از چی میترسونین اونیم که از سر بریده لب میگیرم🪐⚡حبابی از جنس خیال احاطه کرده مدار افکارم❄️🌊اسمم پینوکیوس میخوام آدم بشم کاش میشد اینو یادم بدن🍪🪼FiveAm:)مرا ببوس من آخرین سکوتم🩶🐼من بیرون زدم از دیوار سایه ها!یادمون رفت زندگی کنیم دیگه اصلا چیزیو حس نمیکنیم🪽🌿نهنگ تو حوض ماهیه و نهنگ توی دریاس🐬🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیرو انتظامی و راهنمایی رانندگی قشر ضعیفن قبول میکنن، منتها کارت هدیه باید بگیری و خیلی پلیس طوری بهش بدی

البته پیشنهادم اینه پولتو حروم نکنی😂 دوباره آزمون بده

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

افسرای امتحان شهری اخلاق شون صفره پیشتهاد رشوه بدین عواقب داره واستون۳ بار که طبیعیه الان رد شدن ناا ...

هعی اخه با ماشین خودمون خیلی خوب میزنم ولی با ماشین ازمون هی خاموش میکنم

هعی اخه با ماشین خودمون خیلی خوب میزنم ولی با ماشین ازمون هی خاموش میکنم

از استرسه عزیزم 

با اعتماد به نفس برین به نتیجش هم فکر نکنین 

منم دفعه پنجم قبول شدم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

اصلا نمیشه رشوه داد توی ماشین غیر شما چند نفر دیگه هستن چطوری میخواید این کارو کنید بعدم فکر نکنم قبول کنن ‌ممکن براتون بد تموم بشه 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲