2777
2789
عنوان

اولین اس ام اس جاریم به من

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 26 پست
خوب کاری کردین اعصاب آدم اینجوری در آرامشه من با خواهر شوهر نه ولی از جاری متنفرم واقعاتو مراسم و مج ...

اصلا هیچ مراسم و مجلسی که باشه نمی‌رم ،برم هم انگار نیست اصلا نگاهش نمیکنم،خیلی شیک و مجلسی یه گوشه می‌شینم ولی در حقیقت یه استرس یه چیزی تو دلم هست که از درون آشوبم ولی از دور یه خانوم شیک و مجلسی به نظرم میرسم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

یادمه همون 20 سال پیش خیلی مد بود اس ام اس دادن هیم دنبال بامزه هاش بودیم ک بفرستیم من 8 سالم بود فک کنم گوشی ک نداشتم با مال مامانم کار میکردم بعد ی متن برا زن عموم فرستادم از سر بچگی همینجوری هر چی میومد میدادم اینو اون یه شری شد 🤣فک کرد مامانم داده 

گفته بود بازم معرفت تیر اهن که زنگ میزنه و یه جی تو این مایه ها 

بعد زنک زد ب مامانم ک یعنی من بی معرفتم مامانم موند گفت چیشده 🥲😬

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره یادش بخیر،تازه یه زمانی شارژ خط به خط مد شده بود ،چقدر از گوشی برادرام و دوستام برا خودم خط به خ ...

وای یادته با زاپیا برای هم دیگه اهنگ میفرستادیم

من بادمجونم

من هویجم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
یادمه همون 20 سال پیش خیلی مد بود اس ام اس دادن هیم دنبال بامزه هاش بودیم ک بفرستیم من 8 سالم بود فک ...

وای دختر سبب خیر شدی جاری به جاری زنگ زده😄

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ دیگه نمیخوام از مادر شوهر،خواهرشوهر ،جاری،زن داداش،از هیچکس غیبت کنم،حتی خانواده خودم،میترسم غیبت های اینجا هم تو نامه اعمالم إعمال بشه بدبخت بشم والا بخدا ،هر جا دیدید غیبت کردم بهم بگو خاک برسر باز که غیبت کردی،شاید آدم شدم 😔

وای یادته با زاپیا برای هم دیگه اهنگ میفرستادیممن بادمجونممن هویجم

وای اره تازه با مادون قرمز ما می‌فرستادم گوشی هارو به هم میچسبوندیم خودمونم نفس در سینه حبس میکردیم مبادا نفسمون بخوره به موبایل اتصال قطع بشه 

وای اره تازه با مادون قرمز ما می‌فرستادم گوشی هارو به هم میچسبوندیم خودمونم نفس در سینه حبس میکردیم ...

وایییی یادش بخیرررر یادمه😂

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
حسابی دعوام کردن😁

ناراحت نشوولی حقته دخترک فضول 🤣

وایییی یادش بخیرررر یادمه😂

اون زمان خیلی همه چی خوب بود الان اینجا نشستیم اون سر دنیا عکس و فیلم و آهنگ می‌فرستیم ولی دلمون مثل اون زمان خوش نیست 

اصلا هیچ مراسم و مجلسی که باشه نمی‌رم ،برم هم انگار نیست اصلا نگاهش نمیکنم،خیلی شیک و مجلسی یه گوشه ...

منم دوست ندارم کسایی که باهاشون قهرم رو ببینم خیلی برام سخته مخصوصا فامیل

منم مثل شمام از درون حالم بد میشه ولی از ظاهر نشون نمیدم

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊