2777
2789
عنوان

همین الان مشغول چه کاری هستین

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 83 پست

اومدم خونه عمه مجردم کیف میکنم که بعد جداییش توی دوران نامزدی ۲۰ سال پیش خودش رو نباخت و برای آرزوهاش تلاش کرد 

بهترین خونه شیک رو برای خودش داره شغل عالی موقعیت اجتماعی خیلی خوب ماشین مورد علاقش به همه چی رسید ولی خودشو نباخت دراز کشیدم کنارش چایی میخوریم😍از بین اون همه عمه فقط این عمه‌ رو دوست دارم چون خیلی خاکی و قویه یه شهر به معرفت و خوبی میشناسنش

اومد؟؟

نه دوباره زدم میگ‌مطلب شما ب زودی منتشر میشه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش کن اگه نیومد ،ایتا نصب میکننم البته الان گوشیم داره خ میشه

بزن ب شارژ الان‌میاد

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

ببین اومد ولی واضح نیس ،ببین میتونی ایتا بفرستی برام

جدی کو آره میفرستم

باشه ایتا نصب کردی خبر بده برات بفرستم

فداتشمممم مرسی ازتت

خدا نکنه گلم😘😘

وای نگم برات امروز طبق برنامه زدم بخدا شاید باورت نشه خودم حس میکنم باسنم سفت شده😂😂😂😂امروز جلسه سوم رو زدم از شنبه باید از جلسه اول شروع کنم

باشه ایتا نصب کردی خبر بده برات بفرستم

😍😍😍😍وای چقد خوبببب 

عزیزم برنامه ای که اینجا فرستادی تاره، فعلا که درگیر کارای خونم وقت کردم ایتا نصب میکنم برام بفرست😍😍بعد از تمرین چی میخوری فداتشم؟؟؟ و اینکه مربی بهت نگفت مکمل بخر؟؟؟ چه قرص هایی گفتی باید بگیرم؟ ایتا نصب کردم همرو برام توضیح بده، باز منم مربی هرچیزی گفت بهت میگمم