2777
2789

حال و احوال

حال بچمو میپرسه

اگه خونشون چیزی باشه میگه

خیلی مهربانانه صحبت میکنه 

تو اینستا ریلز میم دار یا بامزه میفرسته

دقیقا بعد عقدش اینطوری شده

قبلش فقط سلام خدافظ

بنظرتون منم باهاش مهربون باشم یا همون سردو رسمی؟

اینم بگم وقتی تازه ازدواج کرده بودم  و اون زمان طبقه پایین خونه مادرشوهرم بودم اینم مجرد بود هی توجه میکرد ابراز علاقه میکرد..یا کارامو میکرد مثلا دکتری یا جایی رفتنی ..کلاس رفتنی

خلاصه یبار از حموم اومدم بیرون دیدم تو اتاقمه داد زدم مادر و خواهر شوهرم اومدن پایین کلی باهاش دعوا کردن بعد اون دیگه تو صورتمم نگاه نکرد تا اینکه عقد کرد

من اون کاراشو میزارم به حساب بچگیش چون اون موقع 20سالش بود

اونه حساسم حالا چی کنم؟

💖M

چرا سری که درد نمیکنه رو دسمال ببندی ؟ سلام مرسی خداحافظ تمام.

یه بزرگی گفتن دعوا با خوک تو رو گلی میکنه خوکو خوشحال پس بدون بحث نکردنم دلیلش اینه ☺️ فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند خط اول پیامت رو خوندم ، از تاپیکت تعجب کردم 

اصلا سوال ندارد 

چون شما متاهلی 

اون هم متاهل .خودت چه حالی میشه شوهرت هی برا جاریست کلیپ خنده دار بفرسته 

هی مدام حال خودشو و بچه ش رو بپرسه؟؟؟ 

بنظر من که کلا جواب نده 

خیلی هم رسمی باش 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

دایی من مجرد بود خیلی با زندایی دیگم اوکی بود دائم خنده شوخی و....

داییم که ازدواج کرد واسه زندایی دیگم هی کلیپو اینا می‌فرستاد زنش که متوجه شد خیلی ناراحت میگف چه دلیلی داره انقدر زیاد توجه کنی خلاصه خیلی با زندایی دیگم که جاریشه بد شده یعنی جلو روش خوبه ها ولی پیش من که خیلی راحته خیلی بد زنداییمو میگه و شکاک شده و میدونم یه روزی این قضیه به ناراحتی بزرگی ختم میشه. الان دایی که تازه ازدواج کرده حتی خونه اون دایی دیگم حق نداره بزه چون زنش اوقات تلخی میکنه و اینا همه به کنار زندایی دیگم حتی روحشم خبر نداره که داییمو زنش چه اوقات تلخیی دارن بخاطر روابط صمیمی این دوتا 

توهم عزیزم سرد برخورد کن تا روزی نرسه جاریت دشمنت بشه