2777
2789
عنوان

همونم که شوهرم گفت دلمو زدی بهم پیام داده😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خوب کردی اومدی خونه پدرتو اون حقارتو قبول نکردی و خودتو کوچیک نکردی ولی با ارامش و بدون بی احترامی ولی سرد جوابشو بده اگه هم ندی بهتره .

شاید پشیمون شده 

اگه پشیمون شده باشه برمیگردی؟

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

جواب دادم بهتر میشم گفت انشالا گفتم برای ثنا پیام دادی گفت نه حالتو پرسیدم اشتباه کردم🙄

شایدم عذاب وجدان داره

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت در نی نی سایت چگونه گذشت وقتیکه سوی چشمانت در پشت صفحه ی گوشی به فنا رفت🫤

بخون جواب نده

بلند شو برو ب خودت برس یکم حالت خوب باشه خودتو حقیر نکن

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

جواب دادم بهتر میشم گفت انشالا گفتم برای ثنا پیام دادی گفت نه حالتو پرسیدم اشتباه کردم🙄

چرا سر حرف رو باز می کنی

چرا نمیزاری اون حرف بزنه تو بشی عکس العمل نه عمل

چرا خودت رو کوچیک می کنی

یه چیزی بگم خواهرانه ناراحت نشو

بخاطر همین از چشمش افتادی

مردا زن مغرور دوست دارن سرسنگین وابسته نباشه

مشغولیات خودش رو داشته باشه

من با گربه محل هم خودم رو سرگرم می کنم

اما به شوهرم پیام نمیدم

خودش میاد سمتم

❤خدایا شکرت