2777
2789

حساب بانکی مامانمه که فوت کرد .

بعد چن سال میخوام برم بگیرمش 

هر سری یه مشکلی پیش میاد 

چون خاله و مادربزرگمم بعد مامانم فوت کردن باید برای اونا هم انحصار وراثت بگیرم 

کلا تک فرزندم 

نمیدونم انحصار وراثت مامان بزرگ و خالمو هم که بگیرم مشکلم حل میشه یا نه. 

۷ملیون پوله 

من مشکلی ندارم که اون پول تقسیم شه بین دایی هام و بابام و من فقط نمیخوام دولت بالا بکشدش.

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید
عزیزم اون پول حق تو هست چون تو تنها بخشی به اون ها چیزی نمی‌رسه

نمیدونم بانک که رفتم گفتن به دایی هات هم مربوط میشه حالا اشکال نداره میدم بهشون من فقط نمیخوام دولت بکشدش بالا

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی بچه داره به دایی چرا برسه؟

به مادربزرگت میرسه چون بعدش فوت کرده ولی دایی رو نشنیدم دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

پول مادرت به پدرت تو و مادربزرگت میرسه.افراد درجه اول.

چون مادربزرگت فوت کرده خالا به دایماتیز و خاله ات هم نمیرسه.

برگا انحصار وراثت میخواد. برو سرپرستی بانگ مربوطه شهرتون بپرس مدارک دو.

بعضی بانک‌ها چیزای بیشتری میخوان

سریع برو رضایت اون ها رو هم بگیر پول رو از بانک بکش بیرون

برا رضایت باید بریم دفتر اسنادی و وکالت نامه امضا کنن اونجا هم کلی هزینه پاشون میفته 

برا رضایت باید بریم دفتر اسنادی و وکالت نامه امضا کنن اونجا هم کلی هزینه پاشون میفته

اگه اموال دیگه ای نداره به نظرم هفت تومن ارزش این پیگیری هارو نداره، حالا چند سال پیش میرفتی باز یه چیزی ولی پول بی ارزش شده باید هزینه وکالت نامه بدی و ... چیزی نمیمونه از پوله