2777
2789
عنوان

خواهرم درمورد سختی های بچه داریش میگه من چکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 46 پست
شرایط هیچ کس و هیچ بچه ای مثل هم نیست برادر زاده ی خودم جونمون رو گرفت تا ۱ ساله شد خییییلی عذاب‌مون ...

منم بچم زیاد شلوغ نیست ولی خوب خواهرزادم اذیت کرده و وقتی از سختی های میگه از دندون در آوردن از پوشک گرفتن از غذا خوردن من از الان لرز گرفتم

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم تنها بودم حتی همسرمم نبوداصلا تو ذهنت بزرگش نکن بجه مثل تراپی میمونه نگاش ک میکنی تموم خستگیات م ...

همش میگم از این نوزادی دربیاد یکم بزرگ بشه یکم از شلی در بیاد 

عزیزم دختر منم ۱۲ روزشهدوستم میگه از همه سخت تر همین اوایلشهاگه الان میتونی از پسش بربیای، قطعا بعدا ...

من یکماه بشه یکم آروم میشم شبا خواب ندارم اصلا

منم اواخر بارداریمه بچه پسره،یه دخترم دارم ۱۲سالشه همیشه از پسر داشتن میترسیدم حس میکنم سخته البته ح ...

دختر و پسر دیگه الان فرقی نداره که

اون قدیم بود که دخترا خونه نشین بودن و اجازه بیرون رفتن نداشتن

الان بعضی از دخترا بدترن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عادیه عزیزم ادم بترسه مامانت خواهرت کسی بیاد کمکت کمکت کمکت درست میشه

مامانم دل جرعت ندارع اصلا فقط استرس وارد میکنه

منم بچم زیاد شلوغ نیست ولی خوب خواهرزادم اذیت کرده و وقتی از سختی های میگه از دندون در آوردن از پوشک ...

من میگم همه ی اینا مربوط ب رفتار خودت میشه

همین غذا خوردن پارچه چند متری پهن کن غذا بجه رو بزار جلوش برو از دور بپاش روزای هفته اول شاید خوب غذا نخوره و بیشتر کثیف کاری کنه و بهم بریزه ولی کم کم یاد میگیره و غذا شو میخوره

پسرم ۱ سالو ۶ ماهشه بدون هیچ کمکی با دستاش تا ته غذاشو میخوره

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت