2777
2789
عنوان

تاحالا جنگ خیلی بزرگ داشتید با مادرشوهر❓️❓️😂

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 41 پست

من خداروشکر با زن دهداشم مشکلی نداریم الان 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عروس عموی شوهرم جنگ شدید داشتن دختره قهر بود کارای طلاق رو تکمیل میکرد شوهرش تصادف کرد فوت شد خیلی حادثه تلخی بود بین اینهمه مشکلات خودم یادشون ک میوفتم دلم میشکنه

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

یکی از همسایه های خاهرم 

مادر و خاهرای عروس با مادر و خواهرای شوهر 

تو کوچه سنگ پرت میکردن به همدیگه 

استوری های رکییییک میزاشتن 🤣

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

نه انقدر رسمی و محترمانه باهم رفتار میکنیم که انگار هر سری همو میبینیم بار اول برخوردمونه و رودربایستی داریم و تازه میخواییم آشنا شیم 🤣😅

اما تو هر شرایطی حتی جنگ جهانی همسرم پشت منه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

بله داشتم خیلی بد بوده حتی نمی خوام درباره جزئیاتش حرف بزنم. تجربه بدی بود ولی انگار چاره دیگه ای نبود مثل یه جراحی قطع عضو سرطانی

بعدش خیلی اذیت شدم ولی حتی تو سخت ترین لحظه هام هم هیچ وقت از اون دعوا پشیمون نبودم! کلا من خیلی آدم مهربون و اهل مدارا کردن و ارومی هستم و کسی که بتونه من به اون مرحله برسونه مطمئن باش بدتر از اینها حقش بوده! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

با پدر شوهرم داشتم ولی خدایی به تنهایی صدتا مادر شوهر وای چقدر تلخ بود حرفاش

پدرشوهر خاله زنک ندیدم تاحالا!

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

اره دیگهمه همیننوقتی حرفای مادرشو بهش گفتم انقد بد بودن حرفاش ک شوهرمم شوک شد ولی باز طرف مادرش بود

مادرشوهر من اومد بدنم رو لرزوند چرا نمی‌رم مهمانی‌های خواهر شوهرم رو پذیرایی کنم. در صورتی که تو خوشیها با هم هستند و من رو اصلا نمی‌بینند. شوهرم گفت یه تار موی مادرم رو با تو عوض نمیکنم

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

یکی از همسایه های خاهرم مادر و خاهرای عروس با مادر و خواهرای شوهر تو کوچه سنگ پرت میکردن به همدیگه ا ...

وای مردم🤣🤣🤣🤣🤣

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

۵ سال قطع رابطه کردم شوهرمم طرف من بود اما حرفی هم نمیزد بعد دیگ آشتی شد و رفتار مادرشوهرم بهتر شده اما منم بزرگتر شدم دیگ سخت نمیگیرم حرفی هم بشنوم جواب میدم و تموم دیگ بحثو ب شوهرم نمیگم