2777
2789
عنوان

یک ساعت دیگه میرم حرم امام رضا🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زهرا ♥️

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

دعاکن مشکلات مالیم حل بشه درآمدمون خیلی بیشتر بشه...دوتاعزیزم همیشه سلامت وموفق ودرسخون باشن.. یاسمن چشماش خوب بشه وحرف گوش کن ودرسخون.وبااعتماد بنفس باشه وهیچ اتفاق ومشکلی براش پیش نیاد..‌‌‌‌...عزیزم که شهر غریبه همیشه سلامت وموفق باشه ومدتی که اونجاست هیچ مشکلی پیش نیاد به سلامت برگرده خونه...‌کاری که میخوام انجام بدم به راحتی انجام بشه 

دیر رسیدم😔😔😔

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چندتاازکاربرهامریض کمارفته دارن براشون دعاکن.

قربون مهربونیت خب🥲🌱

گویی قمارخانه ی ((هیچ)) است روزگار؛هربار شادمان شدم از بُرد ، باختم.‌‌‌... اگه امضامو میخونی میشه واسم دعا کنی؟🌱💔