2777
2789
عنوان

یک ساعت دیگه میرم حرم امام رضا🤍

327 بازدید | 54 پست

اسم بدید توی حرم بخونم 

نائب الزیاره همتون هستم 

پارسال این موقع هیچ امیدی به قبولی فرهنگیان نداشتم 

اما الان دانشجو معلمم 

و من قبولیمو از امام رضا و امام جواد دارم😭🤍

سلام گلم برام خیلی دعاکن نامم فاطمه 

بگو آقاجان کمک کنید فاطمه بالاخره بعدسالها به هدف الهی ش برسه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به امام رضا بگو بچه میخوام چشم به راهم تورو به جوادت ناامیدم نکن اسم کاربریمو بگو

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

فاطمه

به امام رضا بگو خیلی دلم براش تنگ شده

بگو چرا وقتی صدات کردم صدامو نشنیدی:)

بگو یه نشونه بفرسته که هوامو داره و فراموشم نکرده!

انشالله همگی حاجت روا بشید🍀

بیچاره دلم....!🖤

زهرام برای من و پسرم  دعا کن 

اگه حاجتمو بده نذر کردم کنم بیام مشهد پابوسشون 

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺