2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترای الان پول براشون مهم تره یا دخترای قدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست
شیما کیست و چه کرد

شیما بیوتی اینفلوئنسره بعدم محتواهایی که تولید می‌کنه بیشتر برا دختراست

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانوما غریزی پول واسشون مهمه چون دنبال امنیت توی رابطه هستن بعد از یه مدت تحت تاثیر جواجتماعی و فاز روشنفکری معتقد میشن که نه پول اهمیتی نداره فقط اخلاق و شخصیت!

بعد از اینکه میبینن پسرایی که پول خرجشون نمیکنن اخلاق و شخصیت ندارن دوباره برمیگردن به نقطه اول و پول واسه شون مهم میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
شیما بیوتی اینفلوئنسره بعدم محتواهایی که تولید می‌کنه بیشتر برا دختراست

ازهمین حرفش بایدفهمیدکه اطلاعاتش زیرصفره.اتفاقا الان اولویت ۹۰درصدشده پول باتوجه ب اوضاع اقتصادی

بنظرم قدیم چون اکثرا خانه‌دار بودن و همه پولی که داشتن رو باید از شوهرشون میگرفتن

اوهوم درسته ، الان بیشتر دخترا مستقلن

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

ازهمین حرفش بایدفهمیدکه اطلاعاتش زیرصفره.اتفاقا الان اولویت ۹۰درصدشده پول باتوجه ب اوضاع اقتصادی

خب دخترا خودشون کار میکنن الان

پس همون نظرش برا بیوتی بسه

ولی بعضی حرفاش عجیب خوبه ها :) بشدت بدرد دخترا میخوره 

ولی بعضی حرفاش عجیب خوبه ها :) بشدت بدرد دخترا میخوره

دخالت تو تصمیمت نمیکنم ولی من بشخصه عقل و زندگیمو میدم دست اونی که رزومه و هویتش مجازی نیست و امتحانشو پس داده برای حداقل چند نسل 

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

ازدواج نمیکنن چون خواستگار ندارن قدیما دخترا پاکتر و صادق تر و بساز بودن دخترای آلانی پول براشون مهم ...

شما از کجا می‌دونی ندارن ؟!😐

بعدم همه دخترای الان اینجوری که شما میگی نیستن و دخترای قدیمم خوب بودن ولی همشون مریم مقدس نبودن... پنج تا انگشت دست مث هم نیستا

دخالت تو تصمیمت نمیکنم ولی من بشخصه عقل و زندگیمو میدم دست اونی که رزومه و هویتش مجازی نیست و امتحان ...

نظر شما محترمه بانو :)🫶

شما از کجا می‌دونی ندارن ؟!😐 بعدم همه دخترای الان اینجوری که شما میگی نیستن و دخترای قدیمم خوب بود ...

کاملا واضحه ندارن  

خب الان مثل دوران قدیم نی که یک پسر ده جا بره خواستگاری  

مرد