2777
2789
عنوان

یعنی من افسردگی دارم

152 بازدید | 11 پست

من سه ساااال راهنمایی رو گذروندم ولی هر سال شهریور یه چند تا درسو دوباره امتحان دادم

من بییییشتر وقتا تو کلاس تو زنگ تفریح تنها بودم یا اگه تنها نبودم حس تنهاییی زیادی داشتم 

نه کلاس زبان نه درس خوندن نه ارتباط بر قرار کردن هیچ کدومشونو انجام ندادم

حتی نه اینستا دارم نه دوستی هیییییچی الان حس روانی شدن میکنم

هیچی = ۰

😊💔🙂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان دهممچیکار کنم میشه بگین نظرتونو ؟

تست بزن، آزمون کار کن یواش یواش خودتو بالا بکش، در زمینه ی تنهایی هم درست میشه، روی خودت کار کن، زبان بخون، دبیرستان حیاتی تر از اونه که خودتو درگیر دراماهای بقیه کنی

تست بزن، آزمون کار کن یواش یواش خودتو بالا بکش، در زمینه ی تنهایی هم درست میشه، روی خودت کار کن، زبا ...

ولی این مورد واقعا منو کنترل میکنه

خیلی احساسیم خیلییییی به ادما اهمیت میدم

ولی این مورد واقعا منو کنترل میکنهخیلی احساسیم خیلییییی به ادما اهمیت میدم

ببین یه دایره ی اجتماعی خواه ناخواه تشکیل میدی طول سه سال، اصلا عجله نکن، ولی اینکه بخوای با آدما صمیمی صمیمی بشی واقعیت اینه که ازت زمان و انرژی میبره به شدت و قطعا اینکه تنها باشی بهتر از اینه که دوست صمیمی سمی داشته باشی 

الان کمتر شدهولی اون اثارش رو روح و روانم هست

ببین درکت میکنم چون منم سال دهم درگیر دراما بودم و ارتباط گرفتن با بقیه به شدت دشوار بود برام، دهم سخت گذشت یازدهم معمولی و دوازدهم عادی شد، زمان میخواد خب، و الان واقعا شکرگزارم که بین اون دو راهی درسم رو انتخاب کردم با اینکه سخت گذشت ولی خدا رو شکر یه رشته ی خوب از دانشگاه خوب دراومدم در صورتی که بقیه ی اون دخترا نه 😁😁 حرفم اینه قوی باشش تو میتونییی