2777
2789
عنوان

به دلم موند یه روز زن عقدی برادرم رو نبینم و نگه گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 117 پست
من تایید نمی‌کنم خودمم دوسه هفته در میون میرم خونه پدر شوهرم با اینکه هر هفته دعوت میکنن دوهمی دارن ...

کار زنداداشش زشته و حقشه که به روش بیاره اخه ادم اینقد چیپ 

مگه میشه هر روز موقع شام نهار بری خونه پدرشوهر و بگی گشنمه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کار زنداداشش زشته و حقشه که به روش بیاره اخه ادم اینقد چیپ مگه میشه هر روز موقع شام نهار بری خونه پد ...

اما هرچقدر اسی حق داره داداششم داره مخصوصا ایرانی ها که پسر دوستن فردا روز به فک و فامیل بگن همه اسی رو مقصر میدونن

💚🌱

حق داری اینا ک طرفداری میکنن حتما خودشونم اینجوری نمن ک عارم میشه شکمم و خونه مردم سیر کنم دوسال عق ...

شماهم چه زود سر یه حرف قضاوت می کنی میگی اینا که طرفداری می کنن خودشونم همونجورن، شما بهتره وقتی کسی رو نمیشناسی و چیزی نمی دونی الکی حرف نزنی 

خونه اوناست ک بهت دادن یا خودتون شوهرت چطوره باهات پشت توعه یا اونا چقدر میره بالا شوهرت

خونه اونا هستش،ن شوهرم نمیره اصلا،مگ اینکه مادرشوهرم هفته ای ی بار دعوتمون کنه،باهم‌میریم،منم متقابل تنهایی ن جایی میرم ن مهمونی‌میرم،ازاول شرطم این بود تنها جایی نریم.ولی خب ب مادرش خیلی وابسته هستش،خیلی دوسش داره،البت کل خونه حتی من،مادرشوهرمو خیلی دوس داریم،مهربونه،هرمشکلی داشته باشی سریع حل میکنه.اره پشتمه،ولی خب یجوری نگه داشته ک نه اونا حق دارن بمن چیزی بگن،ن من حق دارم چیزی ب اونا بگم.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

فک کن بری مهمونی هی بگی گشنمه😂 وجهه خوبی نداره خبمن خواهر خودمم تو خونه هی میخوره بازم میگه گرسنمه ...

خب ادم با ادم فرق داره.ما میدونیم زشته بعضیا زشت نمی دونن... شاید عروس اینا هم همینجوریه... بعدم ایشون مسیله ای داره باید با خود داداش و زن داداشش مطرح کنه.

خوشبحال اونا که شما عروسشونی والا بعضیا انقدر حساسن که نمیشه جلوشون حرف زد بعد میگن جو خونه فلانی سن ...

ن خدایی من کاریشون ندارم،ناخواسته حرفایی میزننا،اما ن ب شوهرم میگم،ن قهرمیکنم،همونجا ول میکنم حرفو.مادرشوهرم اخلاقش اینه،هرجا بره هرررکاری کنه،حتی حمومم بره بمن میگه،یا ب شوهرم‌میگه،مثلا میاد دم درمو میزنه میگه سمیرا دخترم‌من میرم فلان جا،گفتم بهت ک یوقت دنبالم‌نگردی.این خبر دادنش اجازه نیستا،احترام بمنه خب؟یامثلا منم باشوهرم میریم جایی مهمونی،شب مثلا ۱اینا میاییم،فرداش مادرشوهرم میگه مهمون بودین؟میگم اره میگه کجا بودین میگم مثلا فلان جا،میگه خداروشکر انشالله همیشه خوش باشین.....اوایل خیلی اذیت میشدم ک چرا میپرسه کجا میرم و چیکارمیکنم.بعد دیدم اخلاقش همینه،خودشم هرکاری کنه بمنم میگه.گلم زندگی‌باخانواده شوهر،حتی بهترین ادمای روی‌زمینم باشن خیلی سخته،اما باید کوتاه بیای،من تو۴سال دعواهای زیادی باخواهرشوهرم داشتم همیشه مقصر بود،حسودیمو میکرد ازمنم ۲۰سال بزرگه،اما اونقد کوتاه اومدم،الان خداروشکر کاری نداره باهام،خوب شده محبت میکنه و...تک عروسم غیرمنم عروسی ندارن.منم نهایت تلاشمو کردم ک واقعا دوسم داشته باشن...عین دخترشون شدم

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

چند ساله ازدواج کردی مادر شوهرت تنهاست

۴ساله،ن پدرشوهرمم هس،خواهرشوهرمم هست.

مثال بارز خانواده تراز 🤌

😘😘😘

من شکمو ترین موجود جهانم و همیشه گشنمهاما خونه مردم بعد تعارف ۵۵ ام شاید یه چیز کوچیکی بخورمچه بعضیا ...

وای همیشه هم کلی تعارف میکنن میگم نه مرسی میل ندارم بعد همین که سینی رو میبرن واسه نفر بعد تو دلم میگم کاش برمی‌داشتم 😂

همین خواهر شوهرت میگی ک باهات دعوا زیاد کردع؟چند سالته خواهر من اصلا سیاست ندارم ب منم یاد بده

والاه من ازدواج دومم هست خب؟راسشو بخای ازدواج اولم باخانواده شوهر در افتادم و لج و لجبازی و سر ۶ماه طلاق گرفتیم سر همین خانواده،بعد دیگ‌عقلم اومد سرجاش گفتم انشالله ازدواج‌کنم اینسری میدونم چیکارکنم.هیچی دیگ الان دختره خوبی شدم،کلا عوض شدم،خواهرشوهرم ۴۰سالشه،طلاق گرفته،اوایل اووونقد اذیتم‌یمکرد منم فقط گریه میکردم هیچی‌نمیگفتم،دیگ‌اونقد هیچی نگفتم،شوهرمم خبردارمیشدااا،چون میدید من کاری ندارم باهاش،ازمن مخفی میرف دعواش میکرد،الان دیگ‌خوبیم شکر خدا.سیاست ک زیاده....خودم ۲۵سالمه.