بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ک خیلی راضیم،چون اکثرا شوهرم شیفت شبکاره،دیگبچه هم ندارم ازتنهایی میپوکم،کارامومیکنم سریع میرم طبقه بالا،اونقد میگیم میخندیم ک شب میبینی ۳شده.البت ک باید حساس نباشی،ب همه چی گیرندی،نگی وای مادرشوهرم فلان حرفو زد و...
عین خانواده خودت بدونی،خیلی بهتره
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
حق میدم بهتون خسته کننده هست .خانمها همون طور که از دست خواهر شوهر مادرشوهر خسته میشویدکه دوروزه بیشتر خونتون بودن ...داشتن زنداداش پرو ی که کمک نکنه و بفکر شکمش و عشق و حال خودش باشه هم چندش و عذاب اوره .گناه نکرده است کسی که ازدواج نکرده و خونه بابا هست جور زن داداش هم بکشه نهایت هفتهی یک یا دوبار چه خبره هر روز هررزور