2777
2789
عنوان

به دلم موند یه روز زن عقدی برادرم رو نبینم و نگه گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 117 پست
من یه زندایی دارم هر جا دعوتش کنن موقع ناهار میاد بعدم که خورد میاد مثلا الکی میگه برم سفره را تمیز ...

اینم میخوره بعد شروع میکنه قایمکی با داداشم صحبت که بریم دور دور

بعد میرن دور میزنن تا شب برا شام میان، میگن گشنمونه، شامشونم که خوردن باز میرن بیرون دور دور تااااا دوازده شب.

این روتین هر روزشونه، بدون هیچ تغیبری

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا به خاطر یه بشقاب غذا نیست.ولی شما خودتم وقتی هر بار یکیو ببینی اولین کار بره سراغ قابلمه و...عص ...

حرفتون متین

واقعا زشت و چیپ این رفتارها.  چ خونه مادر شوهر چ هرجای دیگه،،،آدمی باید شخصیت خودش و حفظ کنه. من اصلا این چیزا رو می‌شنوم.  بهم‌میریزم ازعصبانیت 😅😒

زن عقدیشه و از جون دل براش خرج کنه داداشت

فک میکنی خرج نمیکنه؟

داداشم وسط ماه هیچ پولی نداره، پس انداز صفر

کل حقوقش رو خرج شکم میکنه، و خانم وسایل ریز جهیزیه‌ش رو میگیره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

خوبه تو ی ساختمون بودن

من ک خیلی راضیم،چون اکثرا شوهرم شیفت شبکاره،دیگ‌بچه هم ندارم ازتنهایی میپوکم،کارامومیکنم سریع میرم طبقه بالا،اونقد میگیم میخندیم ک شب میبینی ۳شده.البت ک باید حساس نباشی،ب همه چی گیرندی،نگی وای مادرشوهرم فلان حرفو زد و...

عین خانواده خودت بدونی،خیلی بهتره 

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

فک میکنی خرج نمیکنه؟داداشم وسط ماه هیچ پولی نداره، پس انداز صفرکل حقوقش رو خرج شکم و ظرف و ظروف میکن ...

برای خونه خودش میگیره دیگه 

عزیزم شما دخالت نکن زشته نهایتا برو تو اتاق یا بشین تو پذیرایی پا نشو خودش بیاره بخوره 

باور کن این چیزا چیزی نیست حرص بخوری 

💚🌱

من ک خیلی راضیم،چون اکثرا شوهرم شیفت شبکاره،دیگ‌بچه هم ندارم ازتنهایی میپوکم،کارامومیکنم سریع میرم ط ...

خونه اوناست ک بهت دادن یا خودتون 

شوهرت چطوره باهات پشت توعه یا اونا 

چقدر میره بالا شوهرت

اینم میخوره بعد شروع میکنه قایمکی با داداشم صحبت که بریم دور دوربعد میرن دور میزنن تا شب برا شام میا ...

چه رو اعصابن 

زودتر عروسیشونو بکنید برن 

والا من بودم تا حالا مفصل دعوا راه انداخته بودم🤣🤣🤣

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

من ک خیلی راضیم،چون اکثرا شوهرم شیفت شبکاره،دیگ‌بچه هم ندارم ازتنهایی میپوکم،کارامومیکنم سریع میرم ط ...

خوشبحال اونا که شما عروسشونی 

والا بعضیا انقدر حساسن که نمیشه جلوشون حرف زد بعد میگن جو خونه فلانی سنگینه 

فقط اونایی که رفتار عروس رو تایید میکنن🤣🤣کاش میدونستن همین حرکت چقد آدمو کوچیک میکنه

من تایید نمی‌کنم  خودمم دوسه هفته در میون میرم خونه پدر شوهرم با اینکه هر هفته دعوت میکنن دوهمی دارن 

الان به اسی بگیم واییییی چ زشت که میاد اسی هم بره ب اون بگه نیا هم زنداداشش ناراحت بشه هم داداشش خوبه؟

💚🌱

من تایید نمی‌کنم خودمم دوسه هفته در میون میرم خونه پدر شوهرم با اینکه هر هفته دعوت میکنن دوهمی دارن ...

متاسفانه در این موارد نمیتونی به طرف چیزی بگی به هر حال مهمون خونه هست و حرمت داره 

فقط باید حرص خورد 😵‍💫

حق میدم بهتون خسته کننده هست .خانمها همون طور که از دست خواهر شوهر مادرشوهر خسته می‌شویدکه دوروزه بیشتر خونتون بودن  ...داشتن زنداداش پرو ی که کمک نکنه و بفکر شکمش و عشق و حال خودش باشه هم چندش و عذاب اوره .گناه نکرده است کسی که ازدواج نکرده و خونه بابا هست جور زن داداش هم بکشه نهایت هفته‌ی یک یا دوبار چه خبره هر روز هررزور