بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونه اوناست ک بهت دادن یا خودتون شوهرت چطوره باهات پشت توعه یا اونا چقدر میره بالا شوهرت
خونه اونا هستش،ن شوهرم نمیره اصلا،مگ اینکه مادرشوهرم هفته ای ی بار دعوتمون کنه،باهممیریم،منم متقابل تنهایی ن جایی میرم ن مهمونیمیرم،ازاول شرطم این بود تنها جایی نریم.ولی خب ب مادرش خیلی وابسته هستش،خیلی دوسش داره،البت کل خونه حتی من،مادرشوهرمو خیلی دوس داریم،مهربونه،هرمشکلی داشته باشی سریع حل میکنه.اره پشتمه،ولی خب یجوری نگه داشته ک نه اونا حق دارن بمن چیزی بگن،ن من حق دارم چیزی ب اونا بگم.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
خب ادم با ادم فرق داره.ما میدونیم زشته بعضیا زشت نمی دونن... شاید عروس اینا هم همینجوریه... بعدم ایشون مسیله ای داره باید با خود داداش و زن داداشش مطرح کنه.
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
همین خواهر شوهرت میگی ک باهات دعوا زیاد کردع؟چند سالته خواهر من اصلا سیاست ندارم ب منم یاد بده
والاه من ازدواج دومم هست خب؟راسشو بخای ازدواج اولم باخانواده شوهر در افتادم و لج و لجبازی و سر ۶ماه طلاق گرفتیم سر همین خانواده،بعد دیگعقلم اومد سرجاش گفتم انشالله ازدواجکنم اینسری میدونم چیکارکنم.هیچی دیگ الان دختره خوبی شدم،کلا عوض شدم،خواهرشوهرم ۴۰سالشه،طلاق گرفته،اوایل اووونقد اذیتمیمکرد منم فقط گریه میکردم هیچینمیگفتم،دیگاونقد هیچی نگفتم،شوهرمم خبردارمیشدااا،چون میدید من کاری ندارم باهاش،ازمن مخفی میرف دعواش میکرد،الان دیگخوبیم شکر خدا.سیاست ک زیاده....خودم ۲۵سالمه.