2777
2789
عنوان

بچه دختر برکته😍 چرا دختر پسر میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 52 پست
برای شما قطعا افتخار ندارهبچه ی خوب افتخار پدر و مادره ن برای شما فرق آدما وحیوانات هم توی همینه🙂

اگه دقت کرده باشی منظورم خود ذات تولید مثل بود و تاکیدم کردم که زاد و ولده که افتخار نداره 

هیچ جای حرفم از افتخار نکردن به تربیت درست ،حرفی نزدم 👐

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تهش دختره ک همیشه بدرد پدر و مادر میخوره 

پسر میره و پشت سرش هم نگاه نمیکنه 

البته استثنا هم هست

«از خودم شرمنده شدم وقتی فهمیدم زندگی یک جشن بالماسکه بود درحالیکه من با چهره واقعی ام در آن حاضر بودم.»
داشتن هیچکدوم افتخار نداره زاد و ولد و تولید مثل چیزی نیست که مارو اشرف مخلوقات کرده وگرنه که موش از ...

دقیقا👌 فقط نیاز به اسپرم و تخمک سالم داره 

نه چیز دیگه‌ای که بهش افتخار میکنن

اگه دقت کرده باشی منظورم خود ذات تولید مثل بود و تاکیدم کردم که زاد و ولده که افتخار نداره هیچ جای ح ...

اتفاقا مشکل همینجاست که اصل حرفو‌نگرفتی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
نه دوستان نمیگم دختر بهترههر دو خوبن

تومتن گفتی جانم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اتفاقا مشکل همینجاست که اصل حرفو‌نگرفتی

فک کنم این حرف رو بیشتر خطاب به خودت گفتی عزیزم وگرنه که منظور من کاملا واضح بود و نیاز به این همه سفسطه نداشت 

اگه وسط یه بحث کاملا جدی وقتی کم اوردی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                      

جمله آخرت با عنوان و حرفات نمیخونه

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

کلا جنسیت زدگی بده اینکه فکر کنی پسر بهتره یا دختر فرقی نداره یک جنس رو بالا بردن تو سر اون یکی زدن دختر نعمت و پسر خوب نیست همون مثل پسر دوستیه

بچه باید درست تربیت بشه و انسان باشه 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.