2777
2789

اصلا از صبح حرکت درست درمونی نداشته نهایت دو بار 

نافمم اذیت می‌کنه 

دیروز ان اس تی بودم قلبش خوب بود چرا حرکت نداره آخه شب داشت فقط😭😭

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

خوابیده شیطون کوچولو بیخودی ب خودت استرس نده بابا خدا حفظش‌کنه برات سالم سلامت دنیا بیاد 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدا

خوابیده 

دیگه

واسه من نصفه شبا بیدار میشد

حالا میتونی یه چیز شیرین بخوری به پهلوی چپت  بخوابی  حرکت میکنه یا با صدای بلند صحبت کن

بعد هر چی سنشون میره بالاتر جاشون تنگ تر میشه حرکتشون کمتر

خوابیده شیطون کوچولو بیخودی ب خودت استرس نده بابا خدا حفظش‌کنه برات سالم سلامت دنیا بیاد

از صبح تموم نخورده شیرینم خوردم تموم نخورده 

ای خدا خوابیده دیگهواسه من نصفه شبا بیدار میشدحالا میتونی یه چیز شیرین بخوری به پهلوی چپت بخوابی ...

وای دقم داده بستنی خوردم شربت و..اصلااا 

از صبح تموم نخورده شیرینم خوردم تموم نخورده

نگران نشو استرس نگیر برو دکتر یه معاینه کنه 

🥰🥰دوس من باردار بود بچش در طول روز یبار یا ی هفته دوبار سه بار تکون می‌خورد زیاد

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

منم همینطور بودم..تا حس میکردم حرکت نمیکنه سریع به شوهرم میگفتم بریم بیمارستان چک کنیم.آخه دکتر گفت ...

وای همین دیروز بیمارستان بودم چند ساعت

ماه هشتمم

بزرگ شده

وفتی بزرگ میشن ماه های اخر حرکتا کمه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️