2777
2789

بیخیال تو رو خدا،بچه تا بزرگ بشه هزار تا تغییر میکنه ،اصلا الان نمیشه گفت به کی رفته و معمولا هرکسی طبق دیدگاه خودش میگه که مثلا به فلانی رفته و هیچ کدوم هم وحی منزل نیست.بعدم خدو رو شکر کنید اگه بچه سالم دارید ،خوب بود خدا نکرده هزار تا مریضی صعب العلاج و لاعلاج داشت تا اخر عمر ؟بچه ، محصول خود آدمه، چه فرقی میکنه شکلش چی باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا کلی وقت هس برا اینکه تغییر کنه

پسرمن بیش از اندازه زشت بود هیچ بچه ای رو زشت تر از پسر خودم ندیده بودم🫠بشددددت سیاه و اخمو و دماغ گنده....

منو شوهرم انصافا هردو خوشگلیم....هرکی بچمو می دید علنا میگفت چرا پسرت انقد زشته؟بخدااا دلم خون بود خیییلی ناراحت میشدم اما ته دلم قبول داشتم که پسرم زشته...

الان سه سالشه خیلی خوشگلتر و شیرین زبون تر از بچه هاییه که همزمان با پسر من به دنیا اومدن

اتفاقا دختر یکی از فامیلا که یه ماه با پسرمن فاصله داشت خیلی خوشگلتر و تودل بروتر از پسر من بود...

اما الان پسرمن خیلی خوش خنده تر و شیرین زبون ترو خوشگلتر از اونه

دختر اون همیشه اخمو و بداخلاقه،قیافشم انگار به اندازه نوزادیش قشنگ نیس