2777
2789
عنوان

کرانچی لیمویی و بیوگلز رو یادتونه

56 بازدید | 13 پست

کرانچی سبز با طعم لیمو و سالسا ‌که دیگه اصن وجود خارجی نداره حتی عکساشم ندیدم با خودم میگم نکنه توهم من باشه

ولی بیوگلز تا همین چن سال پیش بود🫠الانم فک کنم دوباره تولیدش شروع شده ولی تو سوپری ها پیداش نکردم 

خیلی خوشمزه بودنننن🥲😭

چیپس نون پنیر سبزی مارک مزمز دهه ۸۰ معرکه بود 

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

کرانچی لیمویی؟

تاحالا ندیدم ولی دلم خواست😂

ترکیب لیمو و کرانچی چی بشه😋

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از اونا نخوردم تا به حال. ولی کرانچی تند و آتشین دوست دارم عشقمه😍

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
آرههه رنگ جلدشم سبز بود

گفتی اخرای ده هشتاد😮

نه پس من کلا ندیدم

کاش الانم تولید کنن،عاشق چیپس لیمو و فلفلم

☆اونوتما دوشمانلارین،چوخدولار اطرافیندا ☆                   🟦🟥🟩 ✴️ یاشاسین آذربایجان ✴️

نون پنیر سبزییییی؟یادم نیست اونو ولی این کرانچیه که گفتم دقیقا مال اخرای دهه ۸۰ بود

بله 

اصلا طعمی داشت معرکه 

نون و پنیر و سبزی و گردوووو

کرانچی رو یادمه تا حدودی با بچه برادرم میخوردیم

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

جیم جیم و هم دوست داشتم. ی چیپسی هم بود روش یادم نیست چی نوشته بود شاید crunch یا همچین‌چیزی، با کیف ...

آره خیلی خوب بود مزه اش

چیپس با طعم نمک دریا بود

حیف دیگه تولید نمیشه

گفتی اخرای ده هشتاد😮نه پس من کلا ندیدمکاش الانم تولید کنن،عاشق چیپس لیمو و فلفلم

من سال ۸۸ یازده سالم بود عاشق چیزای تند بودم همیشه یا تند و اتشین میگرفتم یا همین لیمو و سالسا

کاش بازم تولید کنن🫠🫠

من سال ۸۸ یازده سالم بود عاشق چیزای تند بودم همیشه یا تند و اتشین میگرفتم یا همین لیمو و سالساکاش با ...

اره.

من هشتاد و هشت تقریبا سه سالم بود ندیدم اینو

اما یادمه بچه بودم یه پفیلا خریدم با طعم فلفل و لیمو بود همون فک کنم یه روز کلا زبونم میسوخت😂