بچه چهار ماهه لجبازی میکنه؟ وقتی میدونم گشنه هست و شیر نمیخوره یا خوابش میاد و نمیخوابه و گریه میکنه دلیلش لجبازی هست؟ وقتی بغلش میکنم راه میبرم ساکت میشه!
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شاید یه مشکلی داره دختر من کولیک داشت اینجوری یود تو کل شبانه روز شاید فقط دوساعت میخوابید اونم فقط توبغلم زمین میزاشتم بیدارمیشد خب دل درد داشت اذیت میشد شما تاحالا مریض نشدین ادم یه روزه هیچی نخپرده ضعف داره اما نمیتونه غذا بخوره یاخوابش میاد اما نمیتونه بخوابه شایدم گوشش درد میکنه
آخه بغلی شدن چه ربطی داره به این که شیر رو نخوره یا نخوابه
روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .
کولیک که از اولش داشته و کلی هم اذیت شده یه مدتیه که بهتره ، پنج شنبه واکسن زده ولی پنج شنبه و جمعه حالش خوب بوده اذیت نکرده ، از امروز این جوری میکنه