2777
2789

۴ هفتس بچم یهویی شکم درد گرفته آزمایشش سالم بود تو سونو گفتن یکم عفونت روده داره ..یکم مدفوعش سفت شده بود ولی الان بهتره ..دردش هم اینجوریه که روزی چند بار میگه یهویی میگیره ول میکنه همه جای شکمشو هم نشون میده حتی کمرش دیگه نمیدونم چیکار کنم چرا خوب نمیشه هیچ علاعم دیگه ای هم نداره فقط دلدرد 

ازغدد لنفاوی شکمش نیست احتمالا؟؟

ت بچه های زیر ۱۲ سال شایع است

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازغدد لنفاوی شکمش نیست احتمالا؟؟ت بچه های زیر ۱۲ سال شایع است

تو سونو نوشته لنف نود هایپواکو باهلیوم اکواژن رویت شد که مطرح کننده آدنیت مزانتر میباشد ..ولی یه ماهه یعنی آنقدر طول میکشه 

تو سونو نوشته لنف نود هایپواکو باهلیوم اکواژن رویت شد که مطرح کننده آدنیت مزانتر میباشد ..ولی یه ماه ...

بله متاسفانه گاهی زیاد طول میکشه

پسرم عدد لنفاوی گردنس درگیر شده الان دوماه هنوز دوتاش مونده ک اندازه اش کوجیکتر شده ولی هنوز هست

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
بله متاسفانه گاهی زیاد طول میکشهپسرم عدد لنفاوی گردنس درگیر شده الان دوماه هنوز دوتاش مونده ک اندازه ...

دارویی چیزی میدین ؟یعنی من دوباره ببرم سونو معلوم میشه چجوری شده 

دکتر برا گردن پسرم گفت طبعی مشکلی نیست

اموکسی داد  .کلا سعی کردم بهش اویشن پونه کوهی بدم وفرصت .چون میگن وقتی ی جای بدن دچار عفونت میکروب میشه عدد لنفاوی باهاش مبارزه میکنه .سعی کردم بدن خودش  مقاوم قوی شه تا ببندمش ب داروی شیمیای البته برا پسرم درد اینا نداره اذیت کنند نبود.فقط هر روز چک میکنم بزرگتر بیشتر نشده باشن .

اگه خیلی اذیت خوب ببرین بهتر .

اگر بعد یکماه هنوز درد داره یعنی التهاب برطرف نشدهچیز خطرناکی نیست عزیزم ولی بخاطر اینکه بچه بیچاره ...

امروز دوباره بردم سونو گفت همون عفونت هست فعلا خوب نشده