2777
2789

می گن مریضه بیاین ببرینش. 

درحالی که هیچیش نیست. 

دفعه اول اوایل مهر بود، ساعت 8 خانمشون زنگ زد گفت بالا آورده، رفتم دنبالش گفتم چی شده، گفت مامان آب پرید به گلوم یکم ریخت به لباسم. من هم باز هول کردم بردمش دکتر، دکتر دمیترون داد، یه بار خورد بعدم ظهر ناهار خورد و دیگه هیچیش نبود ولی دوروز نرفت مدرسه. 

دفعه دوم اوایل آبان بود، گفتن آبله مرغون داره بیاین دنبالش ساعت 8، رفتم دنبالش، دو تا جای نیش مورچه روی لپش بود. باز هول کردم، بردمش دکتر، دکتر گفت هیچی نیست، ولی دیفن هیدرامین داد خورد، اونم الکی برای این که یه چیزی بده.

امروز هم دوباره زنگ زدن، که سرفه می کنه ببرینش. دمای بدنش بالاست!! در حالی که اصلا هیچیش نبود  خوب توی این هوا همه مون یهو به سرفه می افتیم، رفتم دنبالش دوباره اوردمش ولی دیگه دکتر نبردمش، باهاش کلی درس کار کردم و بازی کردیم با هم . 

این جا شنبه و یک شنبه تعطیل بود، دو شنبه و امروز باز بود، دوباره فردا تعطیله، هیچی معلوم نیست. 

اصلا اعصابم خورده. هیچ کس نمی دونه که من چقدر روی این بچه حساسم، مث سگ پاسبان شب تا صبح بالاسرشم که سرفه کرد آب بهش بدم، هر روز موقع بیدار کردنش بوسش می کنم کلی وقت نازش می کنم، اگه خدای نکرده تب داشته باشه می فهمم، حتی نداشته باشه هم شک می کنم درجه می گذارم. صبح پاشد خوشحال صبحونه خورد و رفت. 

بعد فهمیدم که توی کلاسشون که چهار نفر هستند، اون سه نفر مریض بودن نیمده بودن، خانمشون می خواسته بره این رو هم فرستاده. چون دیروز هم اون سه نفر نبودن، فقط پسرم تنها بود.

به خدا دارم دیوونه می شم. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودت که بیش از حد حساسی هیچ معلمشون هم همینه . طفلی این بچه کجا یه ذره نفس بکشه کسی هول نشه واکنش نشون نده کار به دکتر و داروی تلخ خوردن نرسه ؟ 🥲🥲🥲

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

کلا چهار نفرن؟ پایه چندمه؟ 

چقدر خوب و اینقدر تعداشون کمه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بزارین بچه نفس بکشه خوب انقد حساس خوب نیست

آخه دردم همینه، من اینقدر قلبم برا این بچه می تپه، هر لحظه ااوون قدر حساسم بقیه تاپیکام رو ببینی متوجه می شی.

بعد فکر می کنن که من می دونم بچه مریضه برای این که از دستش راحت بشم فرستادمش مدرسه. قشنگ به روم هم میارمن. 

به خدا می میرم براش، قلبم براش می لرزه، اگه خودم سردرد بگیرم می گم خدا روشکر بگذار من درد بکشم بچم ب ...

درکت میکنم منم مثل توام خیلی سخته من که دارم خودم از این حساس بودن عذاب میکشم 

👑❤️‍🔥با افتخار دِتِ لَکِم❤️‍🔥👑

از چه نظر؟ چهار نفرن دیگه، خصوصیه

چون کلاس خلوت باشه بچه ها خیلی تو چشم هستن 

هز بچه ای نقطه ضعف و نقطه قوت خودش داره و در کنار جمع بودن باعث افزایش مهارت هاشون میشه 

اینجوری نقطه ضعفشون بیش از حد به چشم میاد و نقطه قوتشون کمتر چشمگیر میشه 

و اینکه بچه ها دوست دارن گاهی تو کلاس شیطنت کنن اینحوری خیلی پیدا هستن